HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.13. 19:02 építészke

Hamarosan indul az utazós reality...

Őszig sem kell várniuk azoknak, akik szeretnének távoli tájakra kalandozni egy csöppet - celebjeink segítségével. A TV2 egy nagyszabású sajtótájékoztató keretein belül bejelentette, ugyanis, hogy a régóta várt "Ázsia Expressz 2" című valóságshow-szerű produkciójuk augusztus 26-án, hétfőn este veszi kezdetét. Ettől a pillanattól kezdve utazhat - napi rendszerességgel - a képernyő előtt ülő néző kedvenceivel egy másik földrész kanyargós, dimbes-dombos tájain, miközben azon izgulhat, hogy kinek sikerül előbb szállást találnia, illetve kinek sikerül olyan autót megállítania, amelyik az aznapi célig repíti. Izgalomban, humorban - azt gondoljuk - nem lesz hiány az új szériában sem, amelynek szereplőiről itt lehet bővebben olvasni. Az "Ázsia Expressz" első sorozatához hasonlóan, ezúttal is Ördög Nóra lesz celebjeink útitársa, aki családjával együtt forgatta végig a nem mindennapi kalandot, amelyről - természetesen - vlogot is készítettek a férjével. Ez is napi rendszerességgel lesz látható majd az adások után a közösségi média erre "szakosodott" felületein. Augusztus 26-től, tehát, nincs más dolga az igazi fanoknak, mint bekészíteni a sós mogyorót, a kólát, és végigkísérni az utazós reality-ben celebjeinket Ázsia különböző tájain... (A fotók forrása a TV2 hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

indul_az_azsia_expressz_2_augusztus_vegen_1.jpgindul_az_azsia_expressz_2_augusztus_vegen_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség sorozat bejelentés tv2 celeb család humor utazás vlog siker reality szállás kedvenc bejegyzés fan forgatás hivatalos oldal kaland férj felület szereplő sajtótájékoztató forrás izgalom valóságshow produkció képernyő ördög nóra néző széria adás instagram ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8215007708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása