HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.26. 14:37 építészke

Megvan a teljes névsor...

Nem sokat kellett várni arra, hogy a TV2 korábbi nagy sikerű ázsiai celeb-realityje újabb szériájának versenyzőit is megismerhessük. Demcsák Zsuzsa volt az első, akinek kiléte kiderült a szereplők közül, most pedig már teljes a névsor. Ahogy kell, elég "vegyes" a felhozatal, és - ezek alapján - borítékolható, hogy biztosan nem fognak unatkozni azok, akik ősszel ezt a műfajt választják majd a mindennapi szórakozásuk kielégítésére. Az ismert műsorvezető Kandász "Szülőszoba" Andreát kapta párjául, akik mellett a Liu-testvérek, Gáspár Evelin és a nagybátyja, Bereczki Krisztián és a mentora, Hódi Pamela és a barátnője, Horváth Gréta és a párja, valamint Janicsák Veca és a férje küzdenek meg egymással és az elemekkel. Ahogy megírtuk korábban, a helyszín ezúttal valóban Srí Lanka és India lesz, ott próbálják meg át- és túlélni a megpróbáltatásokat az ismert duók. Számunkra megjósolhatatlan, hogy ki fog nyerni, a Liu-tesók Janicsák Vecáék elég esélyesnek tűnnek. Tippek ide, jóslatok oda, minden kiderül majd ősszel a TV2-n... (A fotó forrása az "Ázsia Expressz" Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

azsia_expressz_2_szereploi.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tipp tv2 választás szórakozás műsorvezető siker facebook próba bejegyzés ismerkedés versenyző műfaj jóslat oldal demcsák zsuzsa túlélés szereplő forrás névsor széria duó ismert megpróbáltatás gáspár evelin janicsák veca kandász andrea hódi pamela ázsia expressz bereczki krisztián horváth gréta


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2214717515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása