HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.27. 14:14 építészke

Így kezdődött a mindent elsöprő szerelem...

Kulcsár Edina és újdonsült barátja a ma megjelent Story-magazinban mesélték el, hogyan kezdődött a baráti kapcsolatuk, amely egy mindent elsöprő (?) szerelembe fordult át. Az egykori modell szerepelt már a rapper korábbi klipjében, de akkor még nem volt köztük semmilyen komolyabb kapcsolat. Azt a dalt egy közös nóta felvezetésének szánták, amely jelenleg a fiókban pihen, hiszen a hatalmas média-felhajtásnak köszönhetően kicsit várnak a megjelentetésével. Amikor Karácsony környékén ismét volt egy nagy beszélgetésük, G.w.M. már elköltözött otthonából, Kulcsár Edina pedig csak a gyermekei miatt töltötte együtt az ünnepeket Csutival. Mindketten átérzik volt párjaik fájdalmát, az a különbség köztük, hogy ők hamarabb meggyászolták házasságaik végét. A gyermekeik még nem találkoztak egymással, ezt egyikőjük sem erőlteti. Néhány hét után nem gondolkoznak még a babaprojekten, és az üzletasszonyként is tevékenykedő modell sem gondolja azt, hogy szeretne valaha is megint babázni. Mindketten kivirultak az új szerelemben, és úgy szeretik egymást, ahogy vannak. Miközben azt kívánjuk, hogy ez minél tovább maradjon is így, nem hiszünk abban, hogy ez hosszútávon is életképes kapcsolat lesz, sajnos... (A fotó internetes forrásból származik.)

kulcsar_edina.jpg

1 komment

Címkék: interjú szerelem bejegyzés gondolatébresztő repost story magazin kulcsár edina gwm celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9016825522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.01.28. 08:18:13

Az még csak közepesen bosszantő hogy az egész média ezekről beszél; ami még rosszabb: a trash celebség színe-java elkezdett "coming outolni", hogy ők válnak, nem válnak, válságban vannak, voltak, stb. Mert rájöttek hogy erre kattintanak a hülye emberek!
süti beállítások módosítása