HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.23. 19:10 építészke

Hamarosan jön a folytatás...

Ezt írta a TV2 legutóbb megosztott fotója mellé az "Ázsia Expressz" Facebook-oldalán. Igen, igen, valószínűleg, ősszel érkeznek újabb celeb párosok, akik megküzdenek egymással, az elemekkel, a helyiekkel annak érdekében, hogy "kihozzák" magukból és egymásból a maximumot. Azaz, keressenek szállást, egyenek valamit, és minden egyes nap újult erővel vághassanak neki a néha nem könnyű, nem rövid útszakaszoknak. A végén pedig csak egy páros maradhat úgy, mint az első széria győztesei: Ambrus Attila és Berki Krisztián. A műsor elég népszerű sok helyütt a világban és Európában, az új sorozat által megtett út pedig - általában - nem egyezik meg az első széria útvonalával. Lehetséges, hogy ezúttal India és Sri Lanka területén robog majd az "Ázsia Expressz" (ahogy Lengyelországban is történt ez). Kérdés, hogy kikkel, és az is kérdés, hogy ki lesz a műsorvezetője a kalandnak? Ördög Nóra vagy más? Ha ő, akkor lesz ebből is vlog? Ázsia melyik részén lesz a "nagy menetelés"? Megannyi kérdés, amelyekre - vélhetően - csak ősszel kapunk majd kézzelfogható válaszokat - tekintettel arra a "kertévés" alapszabályra, hogy nyáron nem indítanak saját gyártású produkciókat a csatornák, mert a nézettséget nehéz lenne produkálniuk a tikkasztó hőségben. A nyár elmúltával ez (a kinti hőmérsékleti viszonyok miatt is) néhány fokkal könnyebb... (A fotó forrása az "Ázsia Expressz" Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

azsia_expressz_2_lesz_osszel_a_tv2-n.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó páros sorozat tv2 celeb nézettség vlog folytatás műsorvezető facebook szabály műsor ázsia bejegyzés kérdés gyártás oldal csatorna kaland válasz útvonal megosztás forrás győztes produkció ördög nóra népszerű széria ambrus attila menetelés berki krisztián ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8514715595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása