HTML

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.09.21. 09:00 építészke

Ázsia Expressz - 5. évad, 3. hét

A korábbi szériákhoz hasonlóan, idén is megkavarta a kialakult rendszert a 3. héten Ördög Nóra azzal, hogy új páros részvételét jelentette be. Ők pedig nem voltak mások, mint L.L. Junior és párja, akik azonnal a mély vízben találták magukat. A többiek megszavazták, hogy haladék nélkül kapják meg a hátizsákjaikat, amelyekbe bele kellett pakolniuk, így csak késve kezdhették el az első feladatot, ami nem volt más, mint a helyi fiatalok által bemutatott ügyességi játékból 1 perces bemutató megtanulása. Ez Krausz Gáboréknak sikerült először, így ők kezdhették meg a stoppolások sorát. Mikes Annának, ahogy a többi páros szebbik tagjainak is - magára kellett öltenie egy-egy szirénjelmezt nehezítésként. A következő állomáson egy félig kész vízen lebegő házat kellett befejeznie a duó nem szirén tagjának. Ennek sikeres teljesítése esetén szabadulhattak meg a jelmezeiktől a párosok, az építés nehézségi fokát pedig a DWTS szerelmespárja . mint elsőként megérkezők - határozta meg a többiek részére.A végső befutó a bolinaoi világítótoronynál volt, ahová Mikes Annáék érkeztek meg elsőként, Jolly-ék másodikként,. Zsigmond Angiék pedig harmadikként. Ez a három duó játszhatott - ennek megfelelően - a joker-ért, amelyet az a pár kapott meg, akik a legtaktikusabban tudták a többiek 1-1 tagját homokkal terhelni.

Ez a páros pedig Zsigmond Angi és Mészáros Bende lett, így ők kaptak előnyt a hét folyamán, amely egy 25 perces időmegtakarítás volt az egyik küldetés befutójánál. Első feladatként a korábban említett világítótornyot és a mellette található 2 darab szikla kicsinyített mását kellett a tengerparton homokból megformálnia a duóknak. A fiatal influenszer pár Tilláéknak adott nehezítést azzal, hogy nekik 2 darab tornyot és 4 darab sziklát kellett építeniük. A sikeres teljesítés után indulhattak tovább stoppolni a csapatok, és ebben - ezúttal is - Mikes Anna és Krausz Gábor járt az élen. Őket Till Attila és Stohl András követték, majd szép lassan a többiek is nyakukba vehették a hátizsákjaikat. A legfurcsább stoppolást Dárdai Blanka és L.L. Junior próbálta meg, akik papi ruhában és apácaként szerették volna megállítani az autósokat. Zsigmond Angiék ismét összevesztek az útjuk során, amelyet Ördög Nóra szakított meg egy SMS-sel, hiszen időközben leszállt az este, és a párosoknak szállást kellett találniuk mielőbb. Ez nem mindenkinek ment könnyen, az új duó tagjainak is elpattantak az idegei a fülöp-szigeteki éjszakában, de - végül is - mindenki álomra tudta hajtani a fejét. Másnap reggel folytathatták útjukat Lingayen felé, ott egy üzemet kellett megtalálniuk, ahol a helyi halszószt kellett üvegekbe kimérniük, csomagolniuk, felcímkézniük. A feladat nehézsége az volt, hogy az elkészítéshez szükséges halakat 6 hónapon át fermentálták előtte, így az üzemben lévő szagok sok celeb gyomrát "érintették meg". A szoros versenyben ezúttal Till Attiláék foglalták el a vezető helyet, így ők lehettek az elsők, akik fejenként 1-1 darab tengeri uborkát menthettek meg az kiszáradástól. Ehhez 2 órán belül kellett megérkezniük Ördög Nórához, és ez volt a többi pár feladata is. Voltak, akik viszolyogtak a roppant drága "herkentyű" szállítása ellen, de végül mindenki megoldotta a feladatot. Az ismert műsorvezető a dagupani befutónál azt kérte a versenyzőktől, hogy a tengeri uborkákat cseréljék el a lehető legnagyobb halakra, így nemcsak a megérkezés sorrendje, hanem a cserehalak tömege is döntött a védettségről. Az első helyen holtverseny alakult ki, így a többiek szavazatai kellettek Mikes Anna és Krausz Gábor újbóli megmeneküléséhez L.L. Juniorral és Dárdai Blankával szemben.

A DWTS nyertes párosa ezúttal a pihenést választotta a verseny helyett, így a többieknek folytatódtak a küzdelmek. Természetesen, egy nehezítést is ki kellett osztaniuk, amelyet most is Till Attila és Stohl András kapott meg. Nekik - ugyanis - nem 4 darab, hanem 8 darab tejhalat kellett kifilézniük a továbbindulásuk előtt. A csapatok közül Dietz Guszti és felesége végeztek elsőként a munkával, és - kivételesen - a stoppolás is könnyen ment nekik, így ők "roboghattak" mindenki előtt Santo Tomas irányába, ahol egy harci kakast kellett az egyik helyi farmon megtalálniuk a lábára helyezett azonosító számsor alapján. L.L. Junior és párja szorosan követték a harcos házaspárt, és lassan a többiek is végeztek a feladattal. A harci kakasok megtalálása után a párosok eldönthették, hogy megmentik az állatot a lehetséges haláltól azzal, hogy magukkal viszik egy baromfi farmra, ahol nyugodt körülmények között élhet sokáig, vagy "a sorsára hagyják", és egyenesen a befutó felé indulnak tovább. Előbbi esetben elvesztették az esélyt a gyors megérkezésre és - ezáltal - az ingyenes szállásra a jelentős kitérő miatt. Csupán Tilla és Stohl András, illetve Szuperák Barbie és Jolly voltak humánusak, amelynek a végállomáson meglett az eredménye: Ördög Nóra 1-1 darab medállal jutalmazta emberségüket. De előtte még egy éjszakát el kellett tölteniük a helyiekkel, a dobogós duók pedig (Dietz Gusztiék az első, L.L Juniorék a második, Zsigmond Angiék a harmadik helyen érkeztek meg Agoo-ba) megküzdöttek egymással másnap egy értékes joker-ért. A nyeremény érdekében egy klasszikus akadálypályán kellett átjutniuk a versenyzőknek, miközben taktikázhattak a többiek ellen. Ezt Dietz Guszti és Laky Zsuzsi csinálták a leggyorsabban és a legjobban, így megszerezték az első medáljukat, amellyel a többi párost hátráltathatták. Akiknél - ugyanis - az időzített bomba 30 perc után felrobbant, ők 25 percre kénytelenek voltak megállni a küldetések, stoppolások teljesítése közben.

Először Szuperák Barbie és Jolly kezébe került a szerkezet, miközben a többiek kaptak egy kazettát, amelyen a következő állomás nevét mondta el Ördög Nóra. Ehhez az infóhoz azonban keresni kellett egy rádiós magnót, miközben a bomba felrobbanásának veszélye is ott lebegett a duók feje felett. Az első és a második detonáció is a kezdő pár kezében következett be annak ellenére, hogy utóbbi esetben Béres Anették és Stohl Andrásék is megkapták rövid időre a bombát. Sikeres stoppolást követően, a pároknak Baguio-ba kellett utazniuk, ahol az ősi tradicionális táncművészet alapjait sajátították el. Amennyiben ebből sikeres vizsgát tettek, indulhattak tovább a befutó helyszínére, amely a város korábbi szegénynegyedében volt megtalálható. Ott várta őket Ördög Nóra, aki a pihenő előtt még egy 10 perces kosárra dobós feladattal is megnehezítette a dolgukat. Ennek eredménye és a befutó időpontja határozta meg a hajszázó párok kilétét. Az esti vacsoránál kiderült, hogy Zsigmond Angiék értek elsőként a népszerű műsorvezető pulpitusához, mivel azonban a másodikként megérkező Béres Anették magasan a legtöbb kosarat dobták, ők lettek az elsők, így nekik járt a medál ezért. A veszélyzónába Szuperák Barbie és Jolly, valamint Laky Zsuzsi és Dietz Guszti kerültek annak ellenére, hogy Dárdai Blanka és L.L. Junior megmenthette volna őket egy extra védettségi medál kiosztásával. Ezt - hosszas tanakodás után - Stohl András és Till Attila kapta tőlük, így ők nyugodtan várhatták a másnapi szavazást.

Azon - mindenki meglepetésére - Zsigmond Angit és Mészáros Bendét küldték a többiek hajszázni, amelyet az érintett páros nem vett jó néven, és nemtetszésének adott hangot. A duók feladata az volt, hogy szervezzenek egy kis meglepetést és ünneplést egy-egy helyi párnak, amelynek maradéktalan kivitelezéséhez több apró feladatot kellett végrehajtaniuk. Elsőként egy lányt kellett keresniük a környéken virágos hajpántban, majd az ő párját kellett megtalálniuk a tó másik oldalán. Ezt követően minimum 5 kg műanyag szemetet kellett összegyűjteniük a parkban, majd eljuttatni a küldetés következő helyszínére. Az pedig nem volt más, mint a környék legnagyobb szeméttelepe, ahol 2 darab, egyenként 30 kilós zsákot el kellett gyalog cipelniük az újrahasznosító pontra anélkül, hogy a zsákok leértek volna a földre. Ezután 100 darab üres üveget kellett bezacskózniuk a helyiek módszerével, majd a város legnagyobb turkálóüzletébe kellett eljutniuk egy értékes mosógépmotorral együtt, amelyet szintén a szemétből kellett kikotorászniuk. Ott 33 darab logóval ellátott ruhát kellett magukra venniük, majd kicsempészniük ezeket a piacról. Miután ezzel is elkészültek a párosok, már csak a férjeket kellett megtalálniuk, az ünnepség helyszíneit kellett feldíszíteniük, énekelniük kellett az ifjú pároknak a kocsiút során összeszedett helyiekkel, és máris indulhattak vissza Ördög Nórához. Mindez elsőként a mulatós párnak sikerült, őket a fiatal influenszerek követték, Dietz Guszti és Laky Zsuzsi pedig a harmadik helyen értek célba. Így ő búcsúztak a további küzdelmektől.

azsia_expressz_4_logo_1.jpg

Így telt az 5. széria harmadik hete... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 reality fülöp szigetek bejegyzés gondolatébresztő repost széria ázsia expressz celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1718493570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása