HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.24. 09:09 építészke

Egy név már biztos...

Nem sokkal azután, hogy a TV2 a közösségi médiában "széthintette" az "Ázsia Expressz" idei folytatását, máris kiderült egy név a versengő celebek közül. Demcsák Zsuzsa biztosan ott lesz abban a harcban, amelyet ismert sztárjaink vívnak majd a távoli földrészen egymással és a többiekkel. A népszerű műsorvezető azt is elmondta az ezzel kapcsolatos interjúban, hogy örül a nem megalázó feladatoknak, illetve annak is, hogy párban kell teljesíteni a küldetéseket, így nem mindent neki kell megoldania. Gaál Noémi is ebben bízott, anno, de Németh Lajossal "nem tett jó lóra" - természetesen, csupán ebben az értelemben. Az, hogy ki lesz Zsuzsa párja, még nem tudhatjuk, de elmondása alapján, közel áll hozzá, nagyon lelkes, és inspirálóan hat rá. Tippjeink lennének, de nem írjuk le ezeket, ahogy a műsorvezető személyét illetően sem megyünk bele találgatásokba. Hamarosan, úgyis, minden kiderül majd... (A fotó forrása a TV2 hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

demcsak_zsuzsa_szereploje_lesz_az_azsia_expressz_2-nek.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség tipp interjú tv2 celeb műsorvezető név harc kapcsolat bejegyzés inspiráció lelkesedés megoldás hivatalos oldal demcsák zsuzsa pár megalázás személy forrás feladat küldetés népszerű németh lajos teljesítés folytat instagram gaál noémi ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4514715685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása