HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.26. 19:01 építészke

Úton Ázsia felé...

Ma délelőtt Ördög Nóra és férje élőben jelentkeztek be - gyakorlatilag - az összes közösségi platformon annak érdekében, hogy egy nagy bejelentést tehessenek. Nemrég derült ki, hogy ismét lesz "Ázsia Expressz" a TV2-n, de ennek a házigazdája még kérdéses volt. Persze, csak addig, amíg Nóriék be nem fejezték a live-ot, amelyben a népszerű műsorvezető elmondta, hogy sokat gondolkoztak a férjével azon, elvállalja-e a produkció vezetését. Voltak rossz tapasztalataik korábban, de ezt felülírták azok az élmények, amelyeket közösen tapasztalhattak meg. Éppen ezért megmutatták azokat a bőröndöket, amelyeket éjjel pakoltak tele (elsősorban, Nóri), hiszen néhány órával az élő bejelentkezés után máris repülőre pattannak / pattantak, és meg sem állnak / álltak Colombo-ig, Srí Lanka legnagyobb városáig, hogy kezdetét vegye a nagy kaland. Az új sorozat szereplőiről itt lehet olvasni, aki pedig azt gondolta, hogy az újabb széria nem hozza magával a "Nánázsia 2" című vlogot, tévedett. Az is lesz majd - a népszerű házaspár és sok százezer rajongó legnagyobb örömére... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_noraek_is_azsiaba_utaznak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség live munka sorozat tv2 utazás vlog műsorvezető gondolat repülő öröm ázsia bejegyzés élmény oldal tapasztalat kaland házaspár férj bejelentkezés pakolás szereplő rajongó forrás produkció platform ördög nóra népszerű bőrönd széria házigazda nánási pál instagram ázsia expressz nánázsia


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr314717707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása