HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.10. 09:06 építészke

Véget ért a nagy kaland...

Ördög Nóra legutóbb megosztott fotóján az "Ázsia Expressz" második szériájának "kemény magjával" látható, akik a háttérből segítették a produkció létrejöttét. Éppen ezért nem is a kollégáinak, hanem a barátainak nevezi őket az ismert műsorvezető, akik a műsorfolyam felvételeinek utolsó szakaszában a tényleges családját is "helyettesítették". Csak "lélekben" lehetett velük az elmúlt hetekben a nemrég brutálisan őszinte gondolatokat megosztó Holdampf Linda, akinek összeválogatott ruhái szintén nagyon kellettek a sikerhez. Nóri megfogalmazása szerint, az "istentelenül" jó műsor ősszel lesz majd látható a TV2-n, addig pedig bőven lesz ideje megköszönni férjének és családjának az eddigi kitartást és gondoskodást. Talán, még egy regényt is sikerül ebben a témakörben a bemutatóig papírra vetnie... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_noraeknak_veget_ert_a_nagy_kaland.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tv2 család segítség regény műsorvezető siker műsor bejegyzés köszönet felvétel oldal kaland barát férj őszinteség háttér kitartás megosztás stylist forrás kolléga produkció gondoskodás ördög nóra széria ismert megfogalmazás instagram holdampf linda ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5314818438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása