HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.24. 19:14 építészke

Őszinte összegzés...

Fogalmazhattunk volna úgy is (de nem ezt tettük), hogy brutálisan őszinte összegzést olvashattunk Holdampf Lindától legutóbb megosztott fotója mellett. Az ismert stylist éppen azon gondolkozott a posztjában, hogy harminchét évesen egy csodálatos lakásban tartózkodott éppen, amellyel kapcsolatban két bökkenő van csupán: az egyik az, hogy nem a sajátja, a másik pedig az, hogy nem tudja megosztani a férjével, akitől az elmúlt hetekben vált el - közel hét év után. Amikor kimondta a "boldogító igen"-t, természetesen, abban hitt, hogy a házassága örökké fog tartani, és az akkor érzett boldogsága, szerelme nem tud kialudni. Tévedett. Tudja, persze, hogy nem mindenkinek adatik meg a kertes ház kolbász kerítéssel, kutyussal, cicával (ezt ő fogalmazta meg így), de mindenki erre vágyik, és amikor ez nem sikerül, saját magát (is) okolja a kudarcért. Azért a kudarcért is, amelyet amiatt érez, hogy - közeledvén a harmincnyolchoz - nem lett eddig édesanya. Természetesen, nem szerencsés, ha a társadalmi elvárásoknak megfelelőn próbálunk meg minden élethelyzetben viselkedni, de mégiscsak kirekesztettnek érzi magát egy nő, ha bizonyos életkorban még nincs gyermeke. Kölcsönlakás ide, kölcsönlakás oda, mi további sok-sok sikert és boldogságot kívánunk Holdampf Lindának, akinek a példája jól mutatja azt, hogy egy kifelé elégedettnek és sikeresnek tűnő férfit vagy nőt is marcangolhatnak legbelül komoly és elgondolkoztató dolgok az életről... (A fotó forrása Holdampf Linda Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

holdampf_linda_komoly_gondolatai.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt komoly siker kudarc gondolat elvárás tévedés társadalom szerelem gyermek boldogság bejegyzés lakás összegzés oldal kívánság házasság férj válás brutális példa megosztás forrás elégedettség édesanya ismert megfogalmazás stílist instagram holdampf linda kölcsönlakás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7914786074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása