HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.30. 08:58 építészke

Tíz nap anya nélkül...

Nem várt fordulat következett be az "Ázsia Expressz 2." forgatásán, ezért Ördög Nórának folytatnia kell az útját - a stábbal együtt - Thaiföld felé annak érdekében, hogy ott fejeződhessenek be a produkció felvételei. Sajnos, azonban ezt a bizonyos utat a fiatal anyuka már a családja nélkül kénytelen végigcsinálni, mert eredetileg eddig tartott volna az újabb távoli kaland, ezért Nánási Pál Micivel és Vencivel hazautaznak. Ezt a népszerű műsorvezető nem teheti meg, ezért kénytelen elszakadni férjétől és gyermekeitől néhány napra. Bízunk benne, hogy hamar eltelik ez a nehéz időszak, és a mostani szomorkás elválás után egy nagyon vidám egymásra találás lesz hamarosan. Valószínűleg, nemcsak az ázsiai életüket, hanem ezt is rögzíteni fogják erre rendszeresített eszközökkel annak érdekében, hogy az ázsiai utazásukról szóló vlog-sorozatban ez is helyet kaphasson... (A fotó forrása Nánási Pál Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_tiz_napra_elszakad_a_csaladjatol_a_forgatasok_miatt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat család vlog műsorvezető gyermek bejegyzés fiatal thaiföld eszköz forgatás fordulat felvétel oldal kaland anyaság férj szomorúság anyuka forrás stáb produkció ördög nóra népszerű rögzítés időszak nánási pál instagram ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9814795110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása