HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.11.13. 09:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 7. élő show

A meglepetések éjszakája is a múlt heti történésekre való visszaemlékezésekkel indult, majd a még versenyben lévő énekesek menyasszonyok és vőlegények képében adták elő a nyitányt, amelynek végén - szokás szerint - megjelent Till Attila is. Miután az este átváltozásait megismerhettük, a zsűrivel volt egy kis csevej, amelyből kiderült, hogy Tóth Gabi és Majka már kibékültek a korábbi afférjuk után, valamint az is, hogy mindenki nagyon várja a titokzatos sztárvendégeket, akik az előadások közben megjelennek a színpadon. Ennek megfelelően, elsőként Váradi Jani énekelte el Justin Timberlake egyik nagy slágerét, amelynek közepétől Bereczki Zoltán segített neki az előadásban. Ezt a mesterek 28 pontra értékelték. Karapancsev Kristóf Szikora Róbertként jampizott ezt követően, és maga az érintett is színpadra állt a dal közben. Ez szintén 28 pontot hozott a fiatal énekes konyhájára. Az első reklámblokk után Nagy Alexa bújt Whitney Houston bőrébe, és Tóth Verával közösen fejezték be a több, mint 11 évvel korábban elhunyt énekesnő slágerét, amelyért 28 pontot kaptak. Szologjan Edgar a Vaya Con Dios frontembere képében kacérkodott Vastag Csabával néhány perc erejéig, amelyért a zsűri 30 ponttal jutalmazta. Halász Rebeka mellé - aki Boy George-ot alakította - Király Viktor érkezett, a medley előadásáért pedig 27 pont járt a fiatal lánynak. Az újabb kereskedelmi percek után Széchenyi Lili flegmáskodott, mint Elle King, Marics Petivel közösen előadott dalukat 29 pontra értékelte a mesterek gárdája. Oláh Vivien kapta az est másik legkevesebb pontját, miután a Bee Gees egyik frontembereként Gáspár Lacival duettezett 27 pontért. Az újabb reklámblokkot követően a show utolsó páros éneklésére került sor. Tasi Dávid, mint Calum Scott és Király Linda dala a maximális 30 pontot hozta össze a fiatalembernek, amellyel a zsűrilista elején találta magát. Az előadások rövid összefoglalója után a mesterek adták oda +1 pontjukat az arra érdemeseknek, az utolsó kétperces visszaszámlálást követően pedig az is kiderült, hogy az estét az örmény származású énekes nyerte meg. Tilla ezután elindította a 2. körös szavazást, majd az "Ázsia expressz" aktuális évadának promózása következett. Az utolsó kereskedelmi megszakítás után Pető Brúnó énekelte el Ördög Nóráról szóló dalát, majd a celeb-reality döntő hetének résztvevőivel volt egy rövid diskurzus. Mielőtt a versenyzőket Till Attila színpadra szólította volna, még egyszer belenézhettünk az este dalainak rövid összefoglalójába. A végeredmény kihirdetése után Oláh Vivien és Váradi Jani lettek a veszélyzónások, akik közül - a nézők szavazatai alapján - előbbinek értek véget a küzdelmek. A jövő heti átváltozások kiválasztása után elhalkultak a hangok, véget ért a 7. élő show. Folytatása egy hét múlva következik.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

A 7. élő show krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő tehetségkutató repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó oláh vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9918259197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása