HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.11.06. 09:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 6. élő show

Miután felidézhettük a zsűrivel a múlt hét eseményeit, egy olcsó trükköt vetett be a TV2 annak érdekében, hogy megemlékezzen a napokban elhunyt Matthew Perry-ről. A "Jóbarátok" ikonikus főcímdalát adta, ugyanis, a versenyzők szájába, torkába, így ezzel indult a 6. élő show. Az átalakulások felsorolása után Till Attila a mesterekkel diskurált egy keveset, majd Halász Rebeka nyitotta meg az estét Axl Rose képében. Átváltozásáért 23 pontot kapott Majkáéktól. Oláh Vivien, mint Anastacia 24 pontot zsebelhetett be, Tasi Dávid pedig Postásy Juliként szintén 23 pontot kapott. Az első reklámblokk után Karapancsev Kristóf Adam Lambert bőrébe bújt, és az este addigi legmagasabb pontszámát, vagyis 26 pontot tudhatta ezért magáénak. Váradi Jani egyik idolja, Caramel dalát kapta a múlt heti szavazáson, 28 pontra értékelte a feladat megoldását a zsűri. Nagy Alexa, mint Amy Winehouse 25 pontot kapott, Engel-Iván Lili pedig a Honeybeast frontemberként, azaz Tarján Zsófiként 1-gyel kevesebbet. Az újabb reklámblokk után élőben promotálta a másnap induló "Párharc"-ot a stúdióban a Gáspár házaspár és Stohl András, majd Szologjan Edgar zsebelhette be a maximális 30 pontot Elvis Presley-ként. Utolsó versenyzőként Széchenyi Lili bújt Adele bőrébe, ezért 29 pontot kapott a mesterektől. Az est dalainak rövid összefoglalója után a zsűritagok kiosztották a +1 szavazataikat azoknak, akiket menet közben alul értékeltek, majd Tilla elindította a voksolás utolsó 2 percét. Miután a szavazásra szánt idő lejárt, összesítették a voksokat, átváltották a zsűripontokat versenypontokká, és a tabella ismertetésekor kiderült, hogy Széchenyi Lili nyerte meg az adást, így ő már nyugodtan ülhetett a kanapén. Az utolsó reklámblokk után Tóth Gabi és szerelme adták elő az ismert énekesnő legújabb dalát, ezt követően a versenyzőket szólította a TV2 egyik legismertebb arca a színpadra. A zsűri értékelése, Majka bocsánatkérésére és a voksolás lezárása után a veszélyzónába Engel-Iván Lili és Szologjan Edgar került. Közülük előbbinek ért véget a széria ezen pontján a verseny. Feladatkiosztás ezúttal nem volt, mert akkor titkos sztárvendégek érkeznek majd az énekesek mellé a produkciók közben a következő adásban. Több információ erről azonban - egyelőre - még titok. Folytatása vasárnap este következik a TV2-n.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő tehetségkutató repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó engel iván lili


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr418254219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása