HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.10.30. 09:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 5. élő show

A tegnap esti show egy kis múlt heti visszaemlékezéssel indult, majd egy költséghatékony trambulinos nyitányt láthattunk. Költséghatékony volt, mert - egyrészt - nem mindenkinek jutott eszköz, másrészt, Till Attila a tőle elvárható 2 db mozgáselemet építette csupán bele a koreográfiába. Ezt az aktuális átváltozások bemutatása követte, majd egy - szokásos - jó hangulatú beszélgetés a zsűrivel. Miután mindenki megnyugodott, hogy Tóth Gabi meggyógyult a hétvégére, kezdetét vette a valós verseny. Elsőként Engel-Iván Lili lépett színpadra, mint Madonna, aki a medley-ért 25 pontot kapott. Váradi Jani Csepregi Éva képében 27 pontot zsebelt be, Bányai Noémi pedig Katy Perry dalával az este legkevesebb pontját kapta - szám szerint, 22-t. Oláh Vivien Coolio képében remekül rappelt, ezért ő is 27 pontot kapott a zsűritől. A reklámblokk után a higanytestű Tasi Dávid próbálkozott újra némi tánccal, mint Will Smith. Ezzel nem, de a dalával 26 pontot zsebelt be. Nagy Alexa Britney Spears-ként az adás egyik legjobb értékelését kapta, 29 ponttal ülhetett le a többiek közé a kanapéra. Az újabb reklámblokk előtt Szologjan Edgár Mező Misiként 25 pontot kapott, majd a kereskedelmi perceket követően Halász Rebeka, mint Kelly Rowland szintén ennyi pontnak örülhetett. Széchenyi Lili Lady Gaga jelenlegi legnagyobb slágerével nyűgözte le a mestereket 27 pontért, az estét pedig Karapancsev Kristóf zárta, aki egy romantikus Sam Smith-dallal szintén 29 pontot kapott. Az első körös szavazás alatt visszanézhettük a produkciók rövid változatait, majd a zsűritagok 1-1 plusz pontot adhattak annak a versenyzőnek (kiindulva a múlt heti teljes káoszból és kiesőből), aki nagyon tetszett nekik az este folyamán. A nézői szavazatok összesítése után kiderült, hogy a tegnapi adást Karapancsev Kristóf nyerte meg, így ő automatikusan bekerült a jövő heti show-ba. Az utolsü reklámblokk után a dalok rövid összefoglalója következett ismét, majd az énekesek bevonulása és a zsűri értékelése. A nézői szavazás lezárása és ismertetése után kiderült, hogy a kiesőzónába Bányai Noémi és Tasi Dávid kerültek. Közülük az egyperces voksolás után előbbinek értek véget a küzdelmek. Ezek után nem volt más hátra, mint a következő vasárnap esti feladatok kiosztása és a búcsú. Folytatása - nagyjából - 1 hét múlva következik a TV2-n.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

Az 5. élő show krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő tehetségkutató repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó bányai noémi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3718249727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása