HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.10.23. 09:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 4. élő show

A versenyzők közös nyitányának végén ezúttal Till Attila is részt vett a koreográfiában (ez nem vont le semmit annak élvezeti értékéből), majd a nézőket köszöntötte szokásos energiájával. Ezután az aktuális átváltozások ismertetése következett, a zsűrivel történő beszélgetés folyamán pedig kiderült, hogy a múlt héten indított Baywatch-szavazást Pápai Joci nyerte meg, így övé lett az "Úszó mentőbója-díj". A jó hangulatú diskurzus után indult el a tényleges verseny, amelyet Széchelyi Lili indított el, mint Bruno Mars. Produkciója 25 pontot ért a mesterek szemében. Ezt követően Oláh Vivien, mint Icona Pop állt a színpadra, daláért 27 pontot kapott. Solymár Matyi múltidézése Szécsi Pálként 29 pontot hozott neki a konyhára. A reklámblokk után Karapancsev Kristóf bújt Dolly bőrébe, és 25 pontot sikerült ezzel szereznie. Halász Rebeka ennél 1 ponttal kevesebbet kapott, mint Cee Lo Green, Tasi Dávid pedig szintén 1 ponttal kevesebbet nála, mint Post Malone. Ezután újabb reklámblokk jött, majd Bányai Noémi, aki az Ace of Base frontemberének megformálásáért szintén 24 pontot kapott. Engel-Iván Lili fiatal kora ellenére nagyon profin utánozta Christina Aguilerát, ezért 27 pontot zsebelhetett be a zsűritől. Újabb kereskedelmi percek következtek ezután, majd Nagy Alexa produkciója, amely az este első maximális pontszámát érte. A Doja Cat imitáció után Váradi Jani az Imagine Dragon frontembereként énekelt 28 pontért, a show-t pedig Szologjan Edgar zárta, aki Luciano Pavarotti bőrébe bújt, és hatalmasat énekelt. Ezzel megkapta az est második 30 pontos értékelését a mesterektől. Miután a pontok átváltása és a nézői szavazatok összesítése megtörtént, kiderült, hogy az adást az operát éneklő örmény fiatalember nyerte meg. Az utolsó reklámblokk után a versenyzők bevonulása, majd a zsűri értékelése következett, mialatt folyamatosan lehetett szavazni a kedvencekre. A sorrend ismertetése után az is napvilágot látott, hogy a nézőktől Nagy Alexa és Solymár Matyi kapta a legkevesebb voksot, a végső megmérettetés után pedig utóbbinak kellett távoznia a műsorból. Miután a továbbjutott versenyzők megkapták a jövő heti feladataikat, elcsendesedett a stúdió. Folytatása vasárnap este következik.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

A 4. élő show krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő tehetségkutató baywatch repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1818242091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása