HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.10.16. 14:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 3. élő show

Miután múlt héten kialakult a legjobb 12 mezőnye, tegnap este tovább folytatódtak a küzdelmek a TV2 népszerű tehetségkutató show-jában. Az élő adás - szokás szerint - az énekesek nyitódalával és  Till Attila semmivel össze nem hasonlítható bevonulásával kezdődött, majd a népszerű műsorvezető a zsűritagokkal trécselt néhány percet. Szóba került - többek között - a szerbek elleni győztes focimeccs, valamint az is, hogy Köllő Babett hogyan alakult át a hét folyamán Pamela Andersonná. A szabályok részletes ismertetése után először Engel-Iván Lili lépett a színpadra, aki az "A-ha" együttes frontemberét formálta meg. Daláért 24 pontot kapott. Őt Karapancsev Kristóf követte, aki Eminemként 21 pontot zsebelt be a mesterektől. Oláh Vivien az operett nagyasszonyának, Honthy Hannának a bőrébe bújt, előadása 23 pontot ért. A reklám után Szentmártoni Norman énekelt, mint Kozso - inkább kevesebb, mint több sikerrel. A '90-es évek ikonikus alakjának megformálásáért a fiatal színész csupán 19 pontot kapott. Bányai Noéminek is rappelnie kellett, ő Iggy Azaleát idézte meg a színpadon 24 pontért cserébe. Halász Rebeka Cher-ként díváskodott az énekesnő egy kevésbé ismert dalában, amelyért szintén 24 pont ütötte a markát. Újabb reklámblokk következett, majd Szologjan Edgar, aki az olasz Maneskin frontembereként 27 pontot gyűjtött össze. Tasi Dávid követte őt, akinek női szerep jutott, hiszen Zoltán Erikát kellett megidéznie a színpadon. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a maximális 30 pontot zsebelte be. Nagy Alexa szintén ennyi pontot kapott, mint Billie Eilish. Ismételt reklám után Széchenyi Lili a dán MØ bőrébe bújt, és 25 pontot kapott daláért. Szintén ennyit adott a zsűri Váradi Janinak is, aki Krisz Rudit formálta meg. Az utolsó előtti reklámblokk után Solymár Matyi énekelt, mint Sinéad O'Connor, ő ezért 29 pontot kapott. Az első körös szavazás lezárása után kiderült, hogy Nagy Alexa kapta a legtöbb voksot a zsűritől és a nézőktől összesítve, így ő azonnal a jövő heti élő show-ban találta magát. A többiek a második körös szavazásban bízhattak, amely az utolsó reklám alatt is folytatódott. A zsűri gyors értékelése után Tilla lezárta a voksolást, és kihirdette, hogy Oláh Vivien és Szentmártoni Norman kapták a legkevesebb szavazatot. Közülük kellett a nézőknek egy utolsó szavazáson eldönteni, hogy ki ne menjen haza. A fiatal gyergyószentmiklósi lánynak szavaztak bizalmat a TV2 képernyője előtt rekedtek, így ő jutott tovább tegnap este. Ezt követően már csak a jövő heti átalakulások kisorsolása volt hátra, amely után véget is ért az élő show, amelynek folytatása - 11 versenyzővel - vasárnap este következik.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

Szentmártoni Normannak értek véget a küzdelmek tegnap este... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 szavazás bejegyzés show gondolatébresztő tehetségkutató repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr618235797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása