HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.10.01. 14:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 3. középdöntő

Tegnap este tovább folytatódott a TV2 tehetségkutatójának ide szériája, amelyben ezúttal Majka választotta ki saját csapatának tagjait. Az adás - természetesen - Tilla minden tekintetben utánozhatatlan táncával indult, majd a szokásos zsűris beszélgetés vette kezdetét. Ezt követően, valóban elindult a komolyabb válogatás, amelynek első szereplője Kassai Szabolcs volt. Mivel az ózdi énekes korábbról csupán egyetlen versenyzőt hozott magával, a Lou Begának öltözött fiatalember széket kapott. Őt Rugós Beke követte, aki az online felületen már kiosztotta korábban az ismert énekest, most pedig egy Ganxsta Zolee dallal készült. Ő is leülhetett az egyik székre. Miután mindhárom ülőalkalmatosság foglalt lett, egy olyan blokk következett, amelyet kevésbé sikeres produkciókból vágtak össze a szerkesztők. Fehérváry Fruzsinát a nézők közül énekeltette meg az egyik korábbi válogatón Majoros Péter, most pedig Kollányi Zsuzsi bőrébe bújt. Olyan jól tette mindezt, hogy Kassai Szabolcsot sikerült felállítania a biztos továbbjutást jelentő székről. Aidan Fayarchuk végigtáncolta a casting-ot néhány héttel ezelőtt, ezúttal azonban egy kevésbé táncolós produkcióval készült. Nem lett olyan átütő, hogy a népszerű rapper székkel kínálja meg, de Köllő Babett elvitte magával a saját csapatába. Becz Bernadett Fergie-vé alakult át, és egy korábban már továbbjutásban reménykedő versenyző helyét foglalhatta el. Bányai Noémi idén ismét megpróbált bekerülni az élő show-ba, tavaly a széria ezen szakaszában vérzett el. Most azonban nem, hiszen a néhány perccel korábban leültetett Becz Bernadettet állította fel. Engel-Iván Lili szintén másodszor próbált meg túljutni a középdöntőn, és ezúttal sikerrel járt. hiszen Fehérváry Fruzsinával cserélhetett helyet. Daróczi Bence remek produkciójára egyáltalán nem számított Majka, amelynek az lett a vége, hogy Rugós Bekének kellett távoznia a műsorból. Karapancsev Kristóf Tina Turnerként varázsolta el a zsűrit, így Majoros Péter valóban nagy bajba került. Daróczi Bencét állította fel, majd következett az utolsó versenyző. Szologjan Edgar a válogatón meggyőzte a mestereket arról, hogy neki ebben a műsorban a helye, és erre ráerősített a középdöntőben is. Bányai Noéminek kellett távoznia, akire Pápai Joci "lecsapott", így ő lecserélte a korábban megmentett csapattagját. Majka az adás végén Daróczi Bencét nevezte meg negyedik versenyzőjének, amelynek az érintett nagyon örült. Az utolsó középdöntő ma este következik a TV2-n.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

A 3. középdöntőben Majka választotta ki a csapattagjait... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 majka bejegyzés gondolatébresztő tehetségkutató középdöntő repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6218226237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása