HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.24. 14:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 1. középdöntő

Tegnap este kezdetét vette az idei széria középdöntőinek sorozata, amelyben első alkalommal Tóth Gabi választotta ki azokat a tehetségeket, akiket el szeretett volna vinni magával az élő show-ba. Az adás Tilla és két táncos fiú fergetegesnek nem igazán mondható koreográfiájával kezdődött, majd a zsűritagok foglalták el helyeiket az ítészi székekben. Miután a műsorvezetővel jó hangulatú esélylatolgatást folytattak, valóban elkezdődött a középdöntő. Elsőként Nagy Alexa lépett a színpadra, akit a népszerű énekesnő leültetett az egyik üres székbe. Ezt követően, kevésbé sikeres versenyzőkről láthattunk egy blokkot, ők nem kaptak széket Tóth Gabitól. Guiseppe Leto és Berta Dániel azonban igen, majd Gór-Nagy Erika bújt Pink bőrébe, aki az olasz fiatalembertől vette el a továbbjutás lehetőségét. Magdics Gréta erre az alkalomra a "Havana" című dallal érkezett, de fiatal kora miatt nem ültette le senki helyére Tóth Vera húga. Jamrich Mihály egy klasszikus dalt adott elő, és a "Somewhere over the rainbow"-val fel is állította Berta Dánielt. Halász Rebeka egy Palya Bea-előadással próbálta meggyőzni Tóth Gabit és a többi zsűritagot, ez pedig sikerült is neki: Gór-Nagy Erikát váltotta az egyik székben. Szathmáry Ádám remek előadással énekelte be magát az élő show-ba, akit pedig felállított a székből, őt Majka azonnal átvette a saját csapatába. Solymár Matyi tökéletesen utánozta George Michaelt, így ő is leülhetett a potenciális továbbjutók közé. Miután Nagy Alexa felállt, Köllő Babett azonnal lecsapott rá, ennek köszönhetően mégsem távozott a műsorból. Utolsóként Oláh Vivien lépett színpadra, aki idén ismét megpróbált bejutni a legjobbak közé. Próbálkozását siker koronázta, hiszen Halász Rebeka helyére ülhetett le, amely már biztosan az élő show-ban való szereplést jelentette számára. A korábban felállított versenyzőket Tóth Gabi visszahívta a színpadra, Tilla pedig elmondta nekik az idei széria szabályainak módosítását. Ezek szerint, a zsűritagok 2023-ban nem 3, hanem 4 versenyzővel indulhatnak neki az élő show-knak, de a 4. kiválasztottat a középdöntők során haza is küldhetik, le is cserélhetik egy általuk tehetségesebbnek tartott versenyzőre egyetlen alkalommal. Tóth Gabi a végső döntést úgy hozta meg, hogy mégiscsak visszaszerezte Halász Rebekát, így a fiatal lánynak nem értek véget a küzdelmek. A középdöntők folytatása ma este következik a TV2-n, amikor Pápai Joci kapja meg a lehetőséget, hogy összeállítsa saját győztesnek gondolt csapatát.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

Elkezdődött az idei széria középdöntőinek sorozata... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 tóth gabi bejegyzés gondolatébresztő tehetségkutató középdöntő repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2918223133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása