HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.12.05. 09:05 építészke

A döntő kapujában...

Elődöntőjéhez érkezett tegnap este a "Sztárban sztár leszek!" idei szériája. A 9. adás egy olyan nyitánnyal indult, amely a TV2 jövő tavaszi új sorozatát volt hivatott reklámozni. A "Hazatalálsz" című dalt Rúzsa Magdi énekelte el, ezt követően pedig a zsűritagok alaposan megemlékeztek a szombaton 51. életévébe lépett Till Attiláról. A show érdemi része ezután következett, minden versenyző 2-2 előadással lépett színpadra. Kökény Dani először Ne-Yo volt, majd Jávor Pált idézte meg Venczli Dóra partnereként. Bari Laci szólóban Kendrick Lamarként pattant motorra, majd Gábor Márkóval nosztalgiázott roppant szórakoztató módon, mint Zoltán Erika és Kiki. Kaly Roland Somló Tamás megható megidézése után Szakács Szilvivel varázsolta el a nézőket és a zsűrit, Yulaysi Miranda pedig először Gloria Gaynor, majd Rihanna bőrébe bújt (utóbbi esetben Hadas Alfréd oldalán). Menet közben kiderült, hogy a csatorna régi-új vetélkedőjének, a Zsákbamacska" című show-nak is Pápai Joci és Majka lesznek a házigazdái, az adás vége felé pedig Tóth Gabi adta elő legújabb dalát a Fricska táncegyüttessel "SzívbeEmelő" címmel. Közben Yulaysi Miranda egyenes ágon jutott a jövő heti döntőbe (természetesen, meghatódott ezen), Kaly Roland és Bari Laci közül pedig utóbbinak értek véget a küzdelmek. A TV2 hetek óta legnézettebb szériájának utolsó adása jövő vasárnap este lesz, akkor dől el, ki 2022 legsokoldalúbb amatőr tehetsége.

sztarban_sztar_leszek_logo_1.jpg

Az elődöntőhöz érkezett az idei széria... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő elődöntő tehetségkutató repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1717994958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása