HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.13. 19:31 építészke

Otthagyja a tehetségkutatót Tóth Gabi...

Természetesen, nem kell a rajongóknak megijedniük, a fiatal énekesnő önként vállalta ezt a megoldást annak érdekében, hogy minden erejével hamarosan megszülető kislányára koncentrálhasson. Gabi áprilisban jelentette be, hogy babát vár, néhány héttel ezelőtt pedig már Krausz-Tóth Gabriellaként beszélgetett vele Tilla a "Sztárban sztár leszek!" élő show-jában. Úgy tűnik, most jött el az idő arra, hogy felálljon a zsűriszékből, amelyet a kereskedelmi csatorna teljes megértéssel fogadott. Mivel készültek korábban erre a lehetőségre, nem estek kétségbe, az a bizonyos B-terv már készen áll arra, hogy életbe lépjen. Nemsokára pedig az is kiderül majd, hogy ki fogja átvenni a népszerű énekesnő helyét - s ezzel együtt Sebestyén Katja "mentorálását" - a TV2 sikerprodukciójában. Tippünk azért erre is lenne... (A fotó forrása a "Sztárban sztár leszek!" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

toth_gabi_otthagyja_a_tehetsegkutatot.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tipp bejelentés tv2 siker tóth gabi beszélgetés bejegyzés show kereskedelem megoldás megértés hivatalos csatorna születés lehetőség énekesnő tehetségkutató koncentráció kislány rajongó tilla forrás produkció zsűri népszerű mentor ijedelem instagram sztárban sztár leszek sebestyén katja


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6915308218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása