HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.22. 08:52 építészke

Hamarosan elindul a "Nánázsia 2"...

Egy hete jelentette be a TV2, hogy augusztus 25-én este elrajtol az "Ázsia Expressz" második szériája. Ugyanezen a sajtótájékoztatón pedig Ördög Nóra és férje mondta el a rajongóiknak, hogy - a korábbi sorozathoz hasonlóan - erről a kalandjukról is készítettek egy utazós vlogot, amelyet a napi epizódok után láthatnak a Youtube-csatornájuk feliratkozói. Az erről készült előzetes már látható az előbb említett felületen, amelyből kiderül, hogy ezúttal sem ment könnyen az ázsiai lét a népszerű családnak. Miközben Nóri forgatott, Pali és Gizus vigyázott a gyerekekre, és követték az ismert anyukát a cselekmény helyszínein keresztül. A vlog-sorozat - egyébként - nem hétfőn veszi majd kezdetét, mert az előkészületei és az utazás bemutatását is megörökítette a Nánási família, így már péntek este látható lesz az első epizód. Ahogy azon a bizonyos sajtótájékoztatón Nóri fogalmazott, legyen az a napi rutin, hogy este "Ázsia Expressz 2" a televízióban, aztán "Nánázsia 2" az internetes felületen. Mit lehet ehhez hozzátenni? Csak annyit, hogy: legyen így... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hamarosan_indul_a_nanazsia_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó előzetes sorozat bejelentés internet család youtube utazás vlog bejegyzés forgatás televízió oldal epizód csatorna kaland felület anyuka sajtótájékoztató rajongó forrás követés előkészület helyszín feliratkozás ördög nóra népszerű széria cselekmény família nánási pál megfogalmazás instagram ázsia expressz nánázsia 2


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr415019948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása