HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.13. 14:23 építészke

Thaiföldön pihen Demcsák Zsuzsa...

Nem kellett hosszú órákon át tartó repülőút ahhoz, hogy az ismert televíziós műsorvezető eljusson a messzi ázsiai világba, hiszen nem is olyan régen ott értek véget - nem így tervezetten, ugyan - az "Ázsia Expressz" második szériájának felvételei. Miközben Ördög Nóra hazatért, voltak olyan szereplői is a műsornak, akik maradtak még néhány napra a távoli országban. Közéjük tartozik Demcsák Zsuzsa, aki legutóbb megosztott fotójához csak ennyit írt: a jól megérdemelt pihenés. Kétség nem fér hozzá, hogy a celeb reality felvételei mind mentális, mind fizikális értelemben kimerítőek voltak (erről osztott meg néhány gondolatot saját posztjában Gáspár Evelin), jól esik az édes semmittevés ideig-óráig. Miután hazatér majd a kétgyermekes anyuka, úgyis lesz elfoglaltsága bőven. Például, promotálnia ősszel az "Ázsia Expressz"-t... (A fotó forrása Demcsák Zsuzsa Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

demcsak_zsuzsa_thaifoldon_pihen.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt celeb műsorvezető reality gondolat facebook repülő gyermek bejegyzés thaiföld promóció televízió felvétel oldal demcsák zsuzsa pihenés szereplő anyuka megosztás forrás mentális ördög nóra széria fizikális megoszt ismert gáspár evelin ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6214826362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása