HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.11.19. 08:48 építészke

Az utolsó ázsiai hét krónikája...

A TV2 utazós reality-je Üzbegisztánban folytatódott, ért véget pénteken, ahol első nap 2-2 párosnak kellett 2 db kisméretű jurtát összeállítania, majd az autóban kibogozni, és feltekerni egy cérnaszálat, mire odaértek az első küldetés helyszínére. Ott a duók egyik tagjának egy verset kellett megtanulnia egy padon fekve, miközben galambok ettek a testükről eledelt. Ördög Nórához visszaérve 3 db tárgyat kellett megtalálniuk a közeli piacon, amely Nyári Darinkáék sikerült először, Gyebnár Csekkáéknak másodszor, a Gáspár családnak pedig harmadszor. Ők hatan küzdhettek meg az egymillió forintért, amelyet a színész házaspár nyert meg egy kalapokat sorrendbe rakó játékkal.

Kedden szétváltak a párok, akik közül az egyiknek klasszikus küldetéseket kellett megoldania, a másiknak pedig olyan feladatokat Ördög Nóránál, amellyel segíthettek párjuknak megkönnyíteni az útjukat Szamarkandig. Az első játékot Kiss Ernő Zsolt nyerte meg, így feleségének nem kellett a feladatot teljesítenie, Gyebnár Csekkának azonban pluszfeladatot kellett elvégeznie. A második feladatot is a népszerű színász teljesítette elsőként, ebben Gáspár Győző lett az utolsó. A küldetés másnapján szintén Kiss Ernő Zsolt volt a legügyesebb, a "Romantic" egykori frontembere pedig megint a legügyetlenebb, így az erősorrend nem igazán változott.

Szerdán újra egyesülhettek a párok, és kiderült, hogy a leglassabbak Gáspár Győzőék voltak, így nekik kellett távozniuk a műsorból. A többieknek 3 db fotót kellett elkészíteniük az üzbég főváros ikonikus helyein, majd indulhattak stoppolni, amellyel egy külső kerület pékségéig kellett eljutniuk, ahol először egy pecsétet kellett megkeresniük, majd 10 db kenyeret kellett sütniük a pecsét mintáját felhasználva. Ezeket a kenyereket helyi családoknak kellett kiszállítaniuk, majd mivel estére érkeztek meg Ördög Nórához, ismét szállást kellett keresniük éjszakára - immáron az utolsó alkalommal. A másnapi játékon az elsőként beérkező Gyebnár Csekka-Mérai Kata páros jutott előnyhöz. A bárányok terelésével először Nyári Darinkáéknak és Halastyák Fanniéknak kellett megküzdeniük, majd a döntő terelésben a két színésznő, valamint a Nemezalány művésznévre hallgató énekesnő és partnere vettek részt. Utóbbiak nyerték a cseppet sem könnyű játékot, így nekik is lett biztos 1 millió forintjuk.

Csütörtökön a döntőbe jutás volt a cél. Ehhez először egy dinnyékkel teli szamár húzta szekeret kellett a népszerű műsorvezetőnek visszaszállítaniuk, majd három borítékot kellett minden párosnak választania. A sikeres küldetések folyamán ezektől lehetett megszabadulni, és átadni másoknak. Először egy óriáskerékben kellett memorizálniuk az Attila hun királlyal kapcsolatos infókat, majd az egyik üzbég város halpiacán kellett 10 db halat egy nagyobb tárolóból a kisebbe átszállítaniuk. Itt kaptak Gyebnár Csekkáék 2 db borítékot is a többiektől. A harmadik küldetést Taskentben kellett végrehajtaniuk, de előtte meg kellett találniuk a találkozási pontot a főváros főterén néhány előzetes információ alapján. Ott össze kellett gyűjteniük 10 db aranyfogat különböző emberek bemutatásával Ördög Nórának. Ezt az ismert színésznők teljesítették elsőként, Halastyák Fanniék másodikként, Nyári Darinkáéknak pedig harmadikként. Az izgalmakkal teli végső levélbontásnál pedig az is kiderült, hogy a fiatal szerelmespárnál maradt a nap folyamán a játék végét jelentő boríték, így nekik ért véget a verseny.

A döntő reggelére Gyebnár Csekka olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani, így Mérai Kata úgy döntött, hogy az előző nap távozó párosnak ad még egy esélyt a végső győzelemre. A párosok kaptak egy-egy dossziét és egy-egy tabletet, amelyen három-három kérdésre kellett helyesen válaszolniuk. Ehhez segítséget Taskentben találhattak. Ezt követően különböző összetételű plovokat kellett egy fővárosi étterem konyháján elkészíteniük, majd felszolgálniuk, egy egész tálat pedig nekik kellett megenniük ebből az üzbég tradicionális ételből, ezért megkapták a nyomok egy részét a végső küldetés teljesítéséhez. Később a Broadway Street-re kellett eljutniuk, ahol sikeres játékok teljesítésével 12 db csillagot gyűjthettek össze, aztán egy szabadidőparkban kellett kötéltánchoz kapcsolódó feladatot teljesíteniük, de itt Nyári Darinka megsérült. Emiatt a népszerű házaspár ezt a feladatot feladta, így újabb nyomokhoz nem jutottak, mégis sikerült nekik is eljutniuk abba  a szállodába, amely a keresett hotelszobát tartalmazta. Itt a végső nyomot kapták meg, azaz egy mozgó autót, benne egy bőrönddel, amelyen a befutó címe volt megtalálható. Késő délután Halastyák Fanninak és Szlépka Armandnak sikerült elsőként befutnia Ördög Nórához, így ők nyerték meg a 10 millió forintos fődíjat, de Nyári Darinkáéknak is gratulálunk a kitartásukért és a sikeres küldetések teljesítéséért. 

azsia_expressz_3_logo_1.jpg

Véget ért az idei ázsiai kalandtúra... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő döntő repost ázsia expressz celebcunami bulvárriadó halastyák fanni szlépka armand


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3417983978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása