HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.11.12. 09:19 építészke

Az ötödik ázsiai hét krónikája...

Georgiában folytatódott a TV2 népszerű reality-je, amelynek első napján egy grúz néptáncot kellett megtanulniuk a versenyzőknek, majd leírni, aztán elmondani egy nyelvtörőt, végül használaton kívüli vagonok között megtalálni az ott elrejtett kis ládikákat, amelyekben előzőleg a párosok elhelyezték jelenlegi medáljaikat. A befutó előtt helyi kisgyerekeket kellett felismerni meghatározott külső tulajdonságaik alapján, és a nyakukban lévő számokat úgy kombinálni, hogy kinyíljanak a ládikák. Ez először Nyári Darinkának és párjának sikerült.

Másnap párcserére került sor. Az új duók egyik tagjai gazdák lettek, akiknek az volt a legfontosabb, hogy megőrizzék ládikáik medálszámait, a másik tagok pedig élősködők lettek, akik megnehezítették a küldetéseket, és megpróbáltak minél több medált megszerezni a gazdáktól úgy, hogy sikeres feladatmegoldásaik voltak. A legfeszültebb párosnak Gelencsér Timi és Gáspár Győző bizonyultak, olyannyira, hogy a küldetés másnapján már szóba sem álltak egymással.

Szerdára mindenki visszakapta az eredeti társát, akivel először egy ügyességi feladatot kellett megoldaniuk könyvekkel a fejükön, majd - Sztálin édesanyjának felismerése után - meg kellett találniuk a róla elnevezett utcában a vasalóállványokat, amelyek segítségével - igénybe véve egy antik vasalót is - egy másik címen ruhákat kellett kivasalniuk. A befutó helyszínén még egy medált is meg kellett keresniük, amely elsőként Gelencsér Timiéknek sikerült, a többi páros már villámlások közepette vizslatta a sziklák közeit.

A másnapi párbajon a másodikként megérkező Fanniékkal versenyeztek Rozs Geriék, az előző éjszaka pedig a szállást alig találó Győzőéknek volt a legnehezebb. Újabb medált gyűjtöttek be Gelencsér Timiék egy „kincskereső” feladat keretében. Csütörtökön 5 kg dió feltörésével indult a verseny, amelyet fel kellett fűzniük utazásuk közben cérnákra, és az egyik grúz kisváros piacán churchkhelát kellett készíteni ezekből. Miután megtalálták az elrejtett dobozokat, elindulhattak a végállomás felé, ahol Nóri várta őket. Ott derült ki, hogy mindenkinek szállást kellett keresnie éjszakára.

Másnap arra is fény derült, hogy Timiék nyerték az előző napi versenyt, és arról a titokról is fellebbent a fátyol, hogy melyik ládikában mennyi medál lapul. A legtöbbet rejtő dobozt ismét Gelencsér Timiéknek sikerült megtalálniuk, mivel azonban Gyebnár Csekkáék ládikája rejtette a duplázó papírt, ők mehettek hajsza nélkül Üzbegisztánba. Mérai Katával úgy döntöttek, hogy Gáspár Győzőéket viszik magukkal, a többieknek pedig hajszázniuk kellett. Először egy férfikórus dalainak érzésvilágát ismerték fel a párosok, majd egy grúz hagyományt keltettek életre, aztán pedig autó alkatrészeket kellett egy helyi piacon megkeresniük A hely megtalálása Nyári Darinkáéknak és Gelencsér Timiéknek is gondot okozott. Ezt követően, egy-egy matracot kellett kiszállítaniuk a megadott címekre, majd visszatérni a kiinduló pontra. Az ismert színész házaspár - szokás szerint - összeveszett a játék folyamán, és Rozs Geriék is feszültségben csinálták végig a feladatokat. Halastyák Fanni és párja néhány méterrel előzték csupán meg az egykori szépségkirálynőt és társát, így Gelencsér Timiéknek ért véget az ázsiai kaland. A döntő hétre forduló reality hétfőn este folytatódik a TV2-n.

azsia_expressz_3_logo_1.jpg

A reality utolsó előtti hetében Gelencsér Timiék estek ki... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 reality bejegyzés összefoglaló gondolatébresztő grúzia repost ázsia expressz celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1217978462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása