HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.02. 09:16 építészke

Csak a szokásos nézettségi harc folyik a képernyőn...

Sokan kérdőjelezik meg azt, hogy két hasonló tematikájú műsornak jót tesz-e, ha ugyanabban az idősávban kerül képernyőre. Nem tisztünk erre választ adni, de elnézve, a kereskedelmi televíziók vasárnap esti kínálatát, nem esne nehezünkre mégiscsak megválaszolni a kérdést. Egy hét előnnyel bír az "Álarcos énekes", amely műsorvezetői és nyomozói szinten "hozza" az RTL Klub sztárjait. Ugyanez vonatkozik - más előjellel, persze - a TV2-re, ahol a "Nicsak, ki vagyok?" című (szintén) beöltözős licensz borzolja a kedélyeket. Mielőtt azt gondolná valaki, hogy az egyikben könnyebb kitalálni a maszk, ruha alatt rejtőzködő celeb kilétét, mint a másikban, nagyon téved. Jó példa erre Bereczki Zoltán tegnapi esete, aki úgy adta elő Lakatos Márkot, hogy még a stylist is magára ismert az otthoni kanapén fekve (nem biztos, természetesen, hogy otthon volt). Egy szó, mint száz, ezeknek a műsoroknak egy hozadéka lehet, mégpedig az, hogy a 18-49-es korosztály kiterjeszthető az 5-10 éves korcsoporttal. Nekik, valószínűleg, nagyon bejön, amit látnak... (A fotók internetes forrásból származnak.)

alarcos_enekes_logo.jpg

nicsak_ki_vagyok.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rtl klub tv2 internet celeb nézettség műsorvezető gondolat harc műsor sztár válasz lakatos márk példa maszk nyomozó kereskedelmi stylist forrás licensz képernyő korosztály kínálat bereczki zoltán öltözet ismert tematika álarcos énekes nicsak ki vagyok


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4815507446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása