HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.17. 08:55 építészke

Nincs jó műsor TMC-s nélkül...

A bejegyzésünk címe arra utal, hogy a TV2-n tegnap este bemutatkozott "Nicsak, ki vagyok?" című "beöltözős" produkció sztárjainak nagy része a Kende-Hofherr Krisztina nevéhez fűződő ügynökség kötelékébe tartozik. Egy héttel ezelőtt arról írtunk, hogy az RTL Klub-on kezdetét vette az "Álarcos énekes" című licensz sugárzása. Már akkor is szóba került, hogy a konkurens csatorna kis késéssel ugyan, de hasonló vizuális tartalom megosztására készül - nemcsak a televízió képernyőin keresztül, hanem a közösségi média felületein is. Sokan már akkor azt mondták, hogy gyors (és silány) koppintás lesz a TV2 show-ja, de aki nyomon követte néhány órával ezelőtt, az megbizonyosodhatott róla, hogy erről szó sincs. Nem is értjük azt a fajta komment-háborút, amely a két műsor kapcsán egymást nem ismerő emberek között kirobbant annak kapcsán, hogy melyik a jó, szebb, drágább produkció. Azt gondoljuk, hogy valakinek a RTL Klub, valakinek pedig pont a TV2 nagyszabású tavaszi show-cunamija ragadta, ragadja meg a figyelmét, és ez így is van rendjén. Akik pedig gyors koppintást gondolnak, figyelmesen nézzék végig a következő adást, mert a végén kiderül, hogy mindkét műsor licensz, tehát, nem az történt, hogy a TV2 szombatról vasárnap virradóra azt gondolta, hogy milyen remek lenne egy hasonló show-t készíteni. Egyébként, egy ekkora produkciót - nyilván - nem is nagyon lehet néhány nap alatt megkonstruálni. Annyi bizonyos, hogy sokak vasárnap estéi foglaltak lesznek ezentúl, mert az ország egyik fele ezen a csatornán, a másik pedig azon a csatornán találgatja majd heteken keresztül, hogy kik lehetnek a jelmezekben... (A fotó internetes forrásból származik.)

nicsak_ki_vagyok.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó tartalom közösség rtl klub tv2 internet gondolat komment műsor sztár bejegyzés figyelem show koppintás televízió csatorna cunami felület konkurencia jelmez forrás sugárzás licensz produkció képernyő találgatás adás vizualitás tmc management kende hofherr krisztina álarcos énekes nicsak ki vagyok


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6615479874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása