HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.10. 08:46 építészke

Lehet fanyalogni...

Tegnap este kezdetét vette az RTL Klub legújabb produkciója, az "Álarcos énekes". Az ázsiai licencsz "hozza" a tőle elvárható abszurditást és betegességet, de összességében mégiscsak szórakoztató. Mi voltunk olyan bátrak, és - kb. öt teljes év "real time" televíziózás mellőzése után - ezzel a műsorral tértünk vissza a fogyasztói társadalom eme szegmensébe. Aki mély értelmet szeretne nézni vasárnap esténként, az biztosan ne ezt a produkciót válassza (talán, az egész kereskedelmi televíziózást felejtse el ebben az esetben). A különböző jelmezbe öltözött celebjeink, sportolóink, énekeseink, stb. egészen jól csinálják a dolgukat, a nyomozói csapatban pedig vannak azért manírok, előre megírt dialógusok, de összességében ők is azt csinálják, ami a dolguk. Sebestyén Balázs a tőle el nem várható módon laza, Csobot Adél magas hangon csicsereg, ahogy kell, Gáspár Laci néha még az "X-Faktor"-ban érzi magát, Dancsó Péter pedig ismerkedik az elemekkel és a többiekkel. Istenes Bence túl van már egy-két mély vízen (Pl. a "Szenzációs négyes"), ezért rutinosan manőverezi magát és a produkciót a giga díszlet hullámos tengerén. Akinek a feltűnésére, egyébként, nem nagyon számítottunk a műsorban, az maga Csepregi Éva - pedig ő volt az első kieső panda jelmezben. Röviden ennyi, folytatása következik vasárnap este - és akkor már Oscar-díjak átadására sem kell majd várni... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rtl klub internet beteg celeb választás folytatás sportoló énekes társadalom műsor ismerkedés abszurd televízió csapat fogyasztó oscar díj jelmez maszk átadás nyomozó kereskedelmi dialógus forrás licensz rutin produkció sebestyén balázs díszlet gáspár laci real time istenes bence szórakoztatás csepregi éva x faktor dancsó péter csobot adél fanyalgó szenzációs négyes álarcos énekes


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3615467410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása