HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.27. 19:27 építészke

Összeházasodott a nyertes páros...

Ez a bejegyzés szólhatna akár arról a Valentin-napi játékról, amelyet "Balázsék" szerveztek ebben az évben is. Az azonban nem volt annyira sikeres, mint előtte gondolták, a fiatalokból nem lett szerelmes pár. Volt ellenben a TV2-n tavaly ősszel egy sikeres licensz, amelyben Horváth Gréta és Meggyes Dávid diadalmaskodtak. Az "Ázsia Expressz" második szériájában az átlagos bulvárfogyasztó néző, olvasó számára kissé ismeretlen duó majdnem minden akadályt olyan természetesen és összeszokottan vett, hogy nem is volt kérdéses az összetartozásuk. Már ott szóba került az esküvő, amelyet azonban csak nemrég tartottak meg - erről az egyik népszerű bulvármagazin is címlapon számol be ezen a héten. Gréta megfogalmazása szerint, az egész szertartás olyan volt, mint ők maguk: vicces, kedves, aranyos, jópofa. Nagyon sok boldogságot és örömöt kívánunk mindkettőjüknek... (A fotó internetes forrásból származik.)

horvath_greta_es_meggyes_david_osszehazasodott.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó páros tv2 internet bulvár siker magazin címlap esküvő szerelem öröm boldogság bejegyzés házasság szertartás nyertes forrás valentin nap diadal licensz népszerű széria megfogalmazás kívánalom balázsék ázsia expressz horváth gréta meggyes dávid


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5215507410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása