HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.15. 19:18 építészke

Megvan Tóth Gabi utódja...

Fellebbent a fátyol, és kiderült, hogy ki veszi át a népszerű énekesnő helyét a "Sztárban sztár leszek!" vasárnap esti élő adásaiban. Mi is írtunk róla néhány nappal ezelőtt, hogy Tóth Gabi feláll a zsűriszékből, mert teljes erejével a hamarosan születendő kislányára szeretne koncentrálni. A kereskedelmi csatorna nem ijedt meg a fiatal kismama távozásától, hiszen készültek rá. Most pedig már az sem titok, hogy nővére, Tóth Vera ül be a többi mester közé az elkövetkezendő két hétvégén annak érdekében, hogy Sebestyén Katját, Gabi egyetlen megmaradt versenyzőjét minél tovább repíthesse a produkcióban. Azt gondoljuk, hogy a tapasztalatok és tanácsok átadásában az idősebb Tóth lány sem lesz rest, a többi pedig úgyis a nézőkön múlik majd. Sok sikert kívánunk Verának a - nem feltétlen váratlanul ölébe hullott - beugráshoz... (A fotó forrása Tóth Vera Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

toth_vera_veszi_at_gabi_helyet_a_sztarban_sztar_leszek_cimu_musorban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó siker kismama tóth gabi bejegyzés fiatal versenyző kereskedelem titok oldal csatorna tapasztalat élő tanács születés tóth vera énekesnő mester koncentráció kislány nővér forrás produkció zsűri népszerű néző adás utód instagram kívánalom sztárban sztár leszek sebestyén katja


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2715308230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása