HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.17. 10:44 építészke

Titokban ment férjhez Kulcsár Edina...

Úgy tűnik, hogy ez a nyár nemcsak a gyermekáldások évszaka, hanem a celeb-esküvőké is. Ezek között is elsősorban a titkosaké, amelyekről csak utólag tudunk meg részleteket. Kulcsár Edina is ilyen módon mondta ki a boldogító igent párjának. Csutival (alias Szabó Andrással) már hosszabb ideje alkotnak egy párt, sőt, majdnem közösen nyerték meg a TV2 korábbi celeb-reality-jét is, az "Ázsia expressz"-t. Február végén jelentette be saját közösségi felületén az egykori szépségkirálynő, hogy babát vár, most pedig ugyanígy kürtölte közhírré a házasság által reá szállt mérhetetlen boldogságot. A fotó érdekessége, hogy a babavárás bejelentésekor is ugyanazt a bulvármagazint "szorongatta", mint most (persze, nem ugyanazt a lapszámot). Az esküvő nem volt zökkenőmentes, ahogy Edina fogalmaz, akit pedig ennél több részlet is érdekel ezzel kapcsolatban, ne legyen rest leszaladni a sarki standhoz - kitépve a másik olvasó kezéből a legfrissebb "Best" magazint. Természetesen, mi is sok boldogságot kívánunk nekik... (A fotó forrása Kulcsár Edina Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kulcsar_edina_titokban_ferjhez_ment.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség tv2 celeb bulvár magazin reality esküvő olvasó kapcsolat gyermek boldogság bejegyzés érdekesség titok oldal pár házasság babavárás stand férj feleség részlet felület forrás szépségkirálynő best magazin csuti kulcsár edina szabó andrás fogalmaz instagram ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5814186533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása