HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.15. 12:26 építészke

Új évaddal jelentkezik a TV2 népszerű műsora...

Nemcsak az RTL Klub "újít be" régi és már jól bevált műsorokat az őszi szezonban, ugyanezt teszi a TV2 is. A kereskedelmi csatorna egy többszörösen díjnyertes produkcióval száll be a nézettségi versenybe hamarosan, amelyben ismert énekesek öltöznek be mások bőrébe. A "Sztárban sztár" hatodik évada veszi majd kezdetét ősszel. A tévében futó spot sok statisztikai adatot szolgáltat a show történetéből, ezekkel nem terhelnénk senkit. A  műsor közösségi felületén megjelenő videókkal kapcsolatban pedig az a megérzésünk, hogy idén "A Nagy Duett"-ben is sikereket arató Tóth Andi lesz az egyik versenyző. A házigazda személye és a zsűri összetétele még nem derült ki, de előbbire jó eséllyel "pályázik" a második évadtól állandó Till Attila. Az is valószínű, hogy az ítészek között ott lesz az eddig minden szériában szereplő Liptai Claudia és a mostanság nagyon népszerű Majka is... (A fotó forrása a "Sztárban sztár" Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sztarban_sztar_logo_2018.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika fotó közösség rtl klub tv2 nézettség tévé videó történet énekes verseny siker till attila majka műsor bejegyzés liptai claudia díj szezon versenyző show oldal csatorna felület spot kereskedelmi forrás produkció zsűri népszerű széria évad házigazda ítész instagram nagy duett sztárban sztár tóth andi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9814183959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása