HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.15. 08:19 építészke

Sajtótájékoztatót tartott az RTL Klub...

Nyilván, nem hirtelen felindulásból tette mindezt a kereskedelmi csatorna tegnap - komoly előkészületek előzték ezt meg. A rendezvényen voltak nagy bejelentések, természetesen, ezek közül válogattuk most néhányat. Kiderült, például, hogy a "Való Világ" legújabb szériája ismét kezdetét veszi ősszel. A műsor házigazdái Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek, akik - úgy tűnik, hogy lassacskán - jelenkorunk két jelentősebb televíziós személyiségeivé növik ki magukat. Ők lesznek azok, akik napról napra meg fogják mutatni a nézőknek, hogy milyen az élet az új villa falai között. Erről a kisgyermekes anyuka bővebben tudna mesélni, Petinek ellenben több az élő műsoros tapasztalata, ezért akár még jól is kiegészíthetik majd egymást a képernyő előtt ragadt "tömegeknek".

rtl_klub_sajtotajekoztato_valo_vilag_9.jpg

Nagy Sanyi is szereplője lesz ezentúl "A mi kis falunk"-nak szombaton esténként. A pajkaszegi történésekből, tehát, az ismert színész sem marad ki, és a többi régi ismerős is felbukkan majd a széria harmadik évadában. Ripli Zsuzsanna rendszeresen oszt meg saját közösségi felületén fotókat a forgatásról, ahogy ezt Radnai Márk is teszi a magáén. Igaz, ő a konkurens csatornán felel a "Korhatáros szerelem" sikeréért, amely szintén folytatódni fog ősszel.

rtl_klub_sajtotajekoztato_a_mi_kis_falunk_3_evad.jpg

Sebestyén Balázs is visszatér egy népszerű celebshow-val. Ez pedig nem lesz más, mint a "Nyerő Páros", amelynek második évada kerül hamarosan képernyőre. Az első széria sikerén felbuzdulva, két évet kellett várni arra, hogy folytatódjon az ismert szerelmes párok csatája. Peller Anna és Lukács Mikike voltak az első nyertesei a show-nak, most pedig a nyomukban léphetnek Dobó Ágiék, Delhusa Gjonék vagy éppen Solti Ádámék.

rtl_klub_sajtotajekoztato_nyero_paros_2.jpg

Fentieken kívül, persze, a csatorna ennél több újítással is készül, látható lesz megint az "X-Faktor" is, amelynek jelenleg a mentorházi felvételeinél tartanak, és amelynek az éppen állapotos Kiss Ramóna, valamint az egyre több feladatot kapó Puskás Peti lesznek a műsorvezetői. Szóval, ha valaki a televízió előtt ragadna az előttünk álló falevél hullató, kissé nyálkás és egyre korábban sötétedő hónapokban, lesz mit néznie, az biztos... (A fotók forrása az RTL Magyarország Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség sorozat bejelentés rtl klub celeb folytatás műsorvezető siker kiss ramóna szerelem rendezvény show forgatás televízió villa csatorna élő puskás peti felület konkurencia anyuka sajtótájékoztató kereskedelmi megosztás való világ képernyő sebestyén balázs néző nagy sanyi széria évad házigazda peller anna nádai anikó radnai márk nyerő páros mi kis falunk korhatáros szerelem ripli zsuzsanna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4714182655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása