HTML

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.10.06. 09:00 építészke

Sztárban sztár - All stars - 10. évad, 7. adás

A múlt heti visszaemlékezést Till Attila "parázs" (?) bevonulása követte a show tánckarának díszes kíséretében, majd a zsűritagokkal beszélgetett a népszerű műsorvezető. Szóba került Liptai Claudia furulyatudása és Stohl András házassági évfordulója is. (A kettőnek, természetesen, semmi köze egymáshoz.) Ezt követően Tilla a szavazási szabályokat ismertette a nézőkkel, és megtudhattuk azt is, hogy kiből ki lesz a produkciók alatt. A sort Tóth Gabi nyitotta meg, aki Shakira bőrébe bújt az ítészek nem túl nagy örömére. A 33 pontos dal után egy 40 pontos átalakulást mutatott be Gubik Petra, aki LP-t idézte meg a színpadon. Az első rész végén Peter Sramek Michael Jackson-ként állt színpadra, amiért 35 pont ütötte a markát.

A reklám alatt a show online riportere, Szabó Zsófi beszélgetett a színfalak mögött, majd Szabó Ádám énekelt, mint Bangó Margit. A 37 pontos produkciót Oláh Gergő átalakulása követte, aki T. Danny dalával a maximális 40 pontot zsebelte be.Az újabb kereskedelmi percek előtt Sipos Tomi Rag'n'Bone Man egyik ismert slágerét adta elő, amiért 39 pontot kapott.

A show harmadik részét Oláh Ibolya nyitotta meg, aki Elio nem sok értelmes szöveget tartalmazó dalával 37 pontot zsebelhetett be a zsűritől. Puskás Peti Madonnát idézte meg a színpadon remekül, ezért 40 pontot kapott.

Az újabb reklámblokk után a csoportos produkcióké volt a főszerep. Oláh Ibolya, Oláh Gergő, Puskás Peti és Sipos Tomi a legendás Dschinghis Khan formációt keltette életre, amely maximális pontot jelentett az együttes összes tagjának. Gubik Petra, Tóth Gabi, Peter Sramek és Szabó Ádám pedig a párizsi fülledt éjszakába kalauzolta el a nézőket, a "Lady Marmalade" szintén 40 pontot ért fejenként a zsűritagok szerint. Ezt követően került kihirdetésre, hogy a napi győztes - ezúttal ismét - Gubik Petra lett, a többiek pedig harcoltak tovább a nézők kegyeiért.

Az utolsó kereskedelmi perceket követően a versenyzők egyesével vonultak be a színpadra, az ítészek pedig értékelték az este produkcióit. A veszélyzónába Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Sipos Tomi és Szabó Ádám kerültek, a végső 3 perces szavazás után pedig az is kiderült, hogy utóbbi két énekesnek értek véget a küzdelmek. Folytatása jövő szombat este következik a TV2 képernyőjén.

sztarban_sztar_all_star_logo.jpg

A 7. élő show krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő jubileum repost all stars sztárban sztár celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5418702936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása