HTML

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.10.13. 09:00 építészke

Sztárban sztár - All stars - 10. évad, 8. adás

Elődöntőjéhez érkezett a TV2 népszerű szériája, amely - ezúttal is - a múlt heti visszaemlékezéssel indult. Tilla laza bevonulója annyira jó lett, hogy az ismert műsorvezető csak nehezen találta meg a mikrofonját, majd miután ez sikerült neki, ismertette az este "menetrendjét" a nézőkkel. Ezt követően a zsűritagokkal, valamint az "Ázsia Expressz" nyertes párjával beszélgetett, a szavazási szabályok átbeszélése után pedig megmutatta az  énekesek átváltozásait. A voksolás elindítása után az első produkciót Oláh Ibolya adta elő, aki Bonnie Tyler-ként énekelt a színpadon. Mindezért 34 pontot kapott az ítészektől, majd Puskás Peti bújt Malek Andrea képébe, és a "Macskák" című musical egyik dalát keltette életre 38 pontért cserébe. Peter Sramek Cher-ként tündökölt, és ezért 37 pontot zsebelt be, majd az első rész végén Szabó Zsófival, a show online riporterével beszélgetett röviden Till Attila.

A reklám után Tóth Gabi idézte meg Azahriah-t 40 pontért cserébe, majd Oláh Gergő bújt a Bee Gees frontemberének bőrébe, aki ugyanannyi pontot kapott a produkciójáért. Gubik Petra, mint Bayer Friderika szintén a maximális pontszámot gyűjtötte be előadásával, majd újabb kereskedelmi percek következtek.

A harmadik részben a versenyzők duettpartnerekké váltak, és közösen adtak elő jobbnál jobb dalokat. Elsőként Oláh Ibolya és Peter Sramek talált egymásra, mint Suzi Quatro és Chris Norman, akik 39-39 pontot zsebeltek be ezért. Őket Tóth Gabi és Puskás Peti követte, akik Lady Gagát és Bruno Marsot személyesítették meg 40-40 pontért cserébe.

Az újabb reklámblokk után Gubik Petra és Oláh Gergő énekeltek olaszul, mint a Ricchi e Poveri tagjai, akik szintén a maximális pontszámot érték el az italodisco egyik népszerű slágerével. Nem sokkal később kiderült, hogy az első körös szavazást - ezúttal is - a népszerű színésznő nyerte meg, így ő nyugodtan dőlhetett hátra a kanapén. A második körös voksolás elindítása után a "Kőgazdag fiatalok" szereplői érkeztek meg a színpadra egy vadonatúj dallal, majd Tilla beszélgetett velük a holnap este induló újabb évad okán.

A kereskedelmi percek utáni ötödik részben került sor az énekesek bevonulására, majd a zsűri rövid értékelésére. Az 1 perces visszaszámlálás után a szavazás lezárásra került, és kiderült, hogy Oláh Gergő és Peter Sramek egyenes ágon jutottak be a jövő heti fináléba, Oláh Ibolya, Tóth Gabi és Puskás Peti között pedig a 3 perces végső "szétlövés" döntött, amely alatt az este produkcióit idézhettük vissza. Egyetlen reklám után Till Attila kihirdette a nézői óhajt, amely szerint Puskás Peti kapta a legtöbb voksot, így neki nem értek véget a küzdelmek. Oláh Ibolya furcsa monológja után elsötétültek a fények tegnap este, folytatása jövő szombaton következik. 

sztarban_sztar_all_star_logo.jpg

A 8. élő show krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő jubileum repost all stars sztárban sztár celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6818710138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása