HTML

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.08.27. 14:00 építészke

Ők lesznek a "Sztárban sztár" idei versenyzői...

A TV2 egy ma délelőtti szabadtéri sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kik indulnak a népszerű széria őszi évadában. Ezt megelőzően, Till Attila köszöntötte az újságírókat, valamint a TV2 Play nézőit, majd Fischer Gábor programigazgató mondott néhány mondatot a sikeres formátumról. Ezt követően, a népszerű műsorvezető "kvaterkázott" a zsűritagokkal néhány perc erejéig (Hajós András nem tudott jelen lenni az eseményen), majd bejelentette az idei széria indulóit.

A nők csapata:

Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Tolvai Reni, Opitz Barbi, Orsovai Reni, Cserpes Laura, Király Linda, Sári Évi, Völgyesi Gabi, Puskás-Dallos Bogi, valamint Oláh Ibolya és Gubik Petra (ők nem tudtak részt venni az eseményen).

A férfiak csapata:

Puskás-Dallos Peti, Vastag Tamás, Hevesi Tamás, Sipos Tamás, Zámbó Krisztián, Trap Kapitány, Oláh Gergő, Peter Sramek, Kiss Ernő Zsolt, Emilio, Szabó Ádám és Pál Dénes.

A sorozat online riportere Szabó Zsófi lesz, az első élő show-t pedig szeptember 7-én, szombaton este követhetik majd az ezt a fajta szórakozást választó nézők a TV2 képernyőjén.

sztarban_sztar_all_star_logo.jpg

Kiderültek az idei évad ismert versenyzői... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés versenyző gondolatébresztő sajtótájékoztató repost all star sztárban sztár celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8718476439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása