HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.16. 14:00 építészke

Séfek séfe - 2. hét

A felkészítő tábor első napján régi idők kultikus ételeit kellett újragondolniuk a versenyzőknek, Vomberg Frigyes a '70-es és a '80-as évek ízvilágát idéztette meg velük. Ketten főzés közben kiestek, két indulót pedig a főzések végén küldtek haza a séfek. Másnap Wolf András következett a '90-es és a 2000-es évek ételeivel, és a fordulók végén többeknek is távozniuk kellett a megmérettetésből. Szerdán Krausz Gábor volt a vezető séf, aki napjaink ételeiből a street food-okat és vegán ételeket készíttetett el a séfkabátokért áhítozó amatőr és profi szakács-jelöltekkel. Ennek végén alakultak ki a végleges csapatok, amelyek a hét második felében küzdöttek a színes tányérokért, valamint a kóstolók kegyeiért. Csütörtökön az 1920-as évek Amerikájába kalauzolták el a versenyzőket az ismert séfek, az elkészült ételeket pedig a DWTS profi versenyzői ízlelték meg. A tányérceremóniát fölényesen nyerték meg a feketék, így nekik nem kellett részt venniük az egyéni küzdelemben. Ennek végén egy .piros versenyzőnek ért véget a széria, a nap séfe pedig szintén a piros csapatból került ki. Ördög Nóra tegnap a Titanic fedélzetére invitálta a versenyzőket, egy ott is felszolgált ételt kellett a vízi életben jártas kóstolóknak (hajós kapitányoknak, matrózoknak) elkészíteni. A tányérceremóniát nagy fölénnyel a kékek a nyerték, a feketék azonban egyetlen tányért sem szereztek. Az egyéni főzés után egy piros játékosnak ért véget a verseny, amely hétfő este folytatódik a TV2-n.

sefek_sefe_3.jpg

Második hetén vannak túl a "Séfek séfe" versenyzői... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő repost vomberg frigyes wolf andrás séfek séfe krausz gábor celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3318212487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása