HTML

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.10.19. 09:00 építészke

Séfek séfe - 6. évad, 1. hét

Izgalmasan indult a 6. széria a "Séfek séfe" történetében, hiszen egy nagy dumás, biztosításokkal foglalkozó hölgy nyitotta meg a főzések sorát. Rajta kívül, láthattunk izmos sportolót, szingli hölgyet, egy amatőr marketinges pedig elcserélte gördeszkáját Wolf András aranykésére. Voltak ismertebb jelentkezők is, illetve egy csodabogár, aki dalt is írt a műsor tiszteletére. Ennek ellenére, kések nélkül távozott a stúdióból.

Kedden tovább folytatódott a válogatás, amelyet egy gödöllői ruhakészítő kezdett. Ő 3 darab késsel jutott tovább, majd egy bohóc és egy szakács bimbózó románcát nézhettük végig, amelynek kimenetele nem végződött happy end-del. Egy étteremtulajdonos hölgy is megszenvedett az időkorlát adta keretekkel, és neki sem sikerült gond nélkül megoldania a feladatot. Ezt követően Krausz Gábor egy új Tik-Tok challenge-re hívta ki kollégáit, majd egy győri fodrász hölgy próbálta meg - teljesen rózsaszínben látva a világot - lefőzni az ítészeket és a férjét, aki ellenfélként indult vele szemben a szériában. Miután egyikük sem nyűgözte le a séfeket, profi szakácsok érkeztek, akik a maximális késszámokkal távoztak a stúdióból. Őket egy őstermelő hölgy követte, aki szintén továbbjutott, majd egy daganatos betegségéből felépült családanya, aki - sajnos - nem nyerte el a zsűri tetszését főztjével. Ezt követően, profi szakácsok álltak a pultok mögé, közülük egyiküket aranykéssel juttatta tovább Krausz Gábor, majd az adás végén egy tavalyi nagy visszatérő brazil hölgy főzött, aki ezúttal megkapta a továbbjutáshoz szükséges 2 darab kést.

A harmadik napon is lelkes amatőrök és profi szakácsok érkeztek a TV2 stúdiójába azzal a nem titkolt céllal, hogy elnyerjék a séfek ízlelőbimbóinak tetszését. Elsőként egy félig szír, félig magyar testvérpár főzött - felemás eredménnyel. Őket a Jack Spenót művésznévre hallgató előadó (alias Dévai Levente) követte, aki kalózokat megszégyenítő módon sürgött-forgott a konyhában, de a zsűrit így sem sikerült eléggé meggyőznie. A szünetben Vomberg Frigyes és Wolf András arról kérdezte Krausz Gábort, hogy igazak-e az internetes hírek, miszerint, feleségül vette Mikes Annát. Ezt követően amatőr vidéki háziasszonyok következtek, akik megpróbálták elvarázsolni a zsűritagokat - több-kevesebb sikerrel. Őket a tinédzserkorában nagymamájához került fiatal szakács követte, aki megnyerni érkezett az egész szériát, ehhez az első lépést sikerrel vette. Egy állatgondozó hölgy volt a következő jelölt, aki Vomberg Frigyes aranykésével jutott tovább. Ezt követően profi szakácsok érkeztek, akik sikerrel túljutottak az első körön, majd Joshi Bharat egykori felesége főzött a séfeknek, aki szintén "megugrotta a feladatot". Őt életmódváltó versenyzők követték, nekik azonban nem volt szerencséjük a konyhában. Az adást egy tárnoki üzletvezető hölgy zárta, aki önbizalom hiányosan érkezett a stúdióba, és kések nélkül távozott onnan.

Csütörtökön folytatódott a jelöltek kiválasztása. Elsőként egy "csökkent képességű", szépségiparral foglalkozó egyéni vállalkozó hölgy próbálta meg "befőzni magát" a tréningbe. Miután ez sikerült neki, a séfek az egyik fiatal sminkes lánnyal flörtöltek, majd online tartalomgyártók próbálták meg a legtöbbet kihozni magukból. Ezt követően visszatért a sminkes kolléganő, majd egy irodai asszisztens hölgy nyűgözte le a zsűritagokat főztjével. Őt egy csoport szakács követte, akik mindannyian Krausz Gábor csapatába szerettek volna bekerülni, majd egy sminkes hölgy ugyanezzel a céllal érkezett a stúdióba. Miután neki sikerült késsel távoznia, külföldi származású jelentkezők blokkja következett, akik közül egy 30 éve hazánkban élő étterem tulajdonosnak szavaztak bizalmat az ítészek. Egy középkorú ex-manöken és modell hölgy azért jelentkezett a szériába, mert nagyon hiányzott neki a reflektorfény, amelyet itt megkapott egy időre, hiszen késekkel távozott a stúdióból. Őt egy catering manager, egy vendéglátós, valamint egy sushi szakács követte, akik közül egyiküknek sem volt szerencséje a séfekkel. Szintén pórul járt egy nagyképű szegedi konyhafőnök is, akinek újragondolt töltött paprikája sem volt elegendő a továbbjutáshoz. Ezt követően Ördög Nóra ízlelőbimbó rulettet játszott Krausz Gáborral, Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással, majd egy fiatal szakács hölgy következett, akinek kisbabája születése miatt nagyon hiányzott a korábbi pörgés. Ezt némileg pótolhatja a közeljövőben, hiszen a séfek bizalmat szavaztak neki.

Tegnap befejeződött a válogatások sora, amelynek első versenyzője egy fiatal könyvelő lány volt, akinek sikerült "megfőznie" a zsűritagokat. Őt profi szakácsok követték, akiknek nem sikerült kést szerezniük, pedig köztük volt Zámbó Krisztián is, aki csak névrokona volt az ismert énekesnek. Egy Tik-Tok-os influenszer hölgynek sikerült továbbjutnia egy sztrapacskás-palacsintás menüvel, ezt követően, reál beállítottságú férfiak próbálták meggyőzni a séfeket.  Közülük egy matematikus járt csupán sikerrel, majd egy gyászoló hölgy következett, akit a férje indított el a versenyben, aki időközben elhunyt. Nyugdíjas hölgyek szintén azért érkeztek a stúdióba, hogy elvarázsolják az ítészeket - sikertelenül. Ördög Nóra speciális koktélokkal lepte meg a séfeket a szünetben, akik - ezt követően - az utolsó kiadó helyekről döntöttek. Egy középkorú szakácsnak nem sikerült "befőznie magát" a tréningbe, egy fiatal értékesítő hölgynek - baracklekvárral megbolondított tökfőzelékkel - azonban igen. Az adás végén az aranykésés versenyzők tértek vissza, akik közül csupán a fiatal szakács édesapa kapott kést a tréningre. Folytatása hétfő este következik.

sefek_sefe_4.jpg

Az 1. hét krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 gasztro bejegyzés gondolatébresztő tehetségkutató repost széria séfek séfe celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7018709386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása