HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.10. 14:00 építészke

Sztárban sztár leszek! - 2. válogató

Tegnap este tovább folytatódott a TV2 sikerszériája, amely - általában - a győzelemért küzd a heti nézettségi versenyben. Az adás egy kamu kungfu harcossal kezdődött, ezt követően pedig külföldi világsztárok magyar imitátorai lepték el a színpadot - kevés sikerrel. Kivételt jelentett ez alól Kapitány Evelin, aki egy élő Barbie volt, ő Köllő Babett csapatát erősítheti a jövőben. Ványay Balázs az egyik legismertebb Valmar-slágerrel érkezett metál verzióban, Majka továbbjuttatta. Ezután sok siralmas Valmar-imitátor következett, majd megérkezett Karapancsev Kristóf, aki a legjobb volt, így Pápai Joci barátja lecsapott rá. Daróczi Bence egy Shawn Mendes-dallal próbálta beénekelni magát a zsűritagok szívébe, és hatalmas sikert is aratott. Miután ő szintén az ózdi zenészhez került, Tóth Gabiék szembesítették azzal, hogy minden tehetséget elvesz, melyre a népszerű rapper kissé sértődötten reagált. A "Money or Love"-ból megismert egyik fiatalember, Aiden teljesen elvarázsolta rap-produkciójával az ítészi gárdát, így be is zsebelte a 4 db igent. Természetesen, ő is Majkát szerette volna mentorának, mire kipattant a botrány közte és Tóth Gabi között, ezt követően az énekesnő kirohant a stúdióból. Visszatérte után megbeszélték a kialakult konfliktust, de csak látszólagos nyugvópontra jutott a kapcsolatuk. Oláh Vivien a tavalyi szereplése után idén visszatért, és egy lenyűgöző produkció után megint továbbjutott, és ismét Tóth Gabihoz került. A következő szakaszban totál tehetségtelen versenyzők indultak, a zsűritagok pedig egy vizes kihívással reagáltak minderre. Császár Péter "Ave Maria" előadása előtt kiderült néhány vicces sztori Pápai Jociról és a temetésekről. Mivel az ismert zenész elvesztett egy fogadást, így vinnie kellett tovább a versenyzőt. A válogató utolsó részében megérkezett Botos Katika, aki bulizni szeretett volna, így a fél stúdiót felhívta a színpadra. Egy Nótár Mary dallal készült, és - vehemenciájának köszönhetően - nemcsak a zsűri, hanem Till Attila is beállt énekelni mellé. Az utolsó fellépő Váradi János volt, aki elképesztő előadással húzta be minden zsűritag elismerését, majd Pápai Jocit választotta mentorának. Folytatása holnap este következik.

sztarban_sztar_leszek_logo_2.jpg

Tovább folytatódott a tehetségek keresése... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő tehetségkutató repost széria válogató sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6618212649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása