HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.08.10. 14:20 építészke

Egy világsztár is részese lesz az idei szériának...

A "Tények Plusz" tegnap esti adásából kiderült, hogy mit gondoltak celebjeink a hétfő esti sajtótájékoztató után, amelynek keretében lehullt a lepel az idei DWTS szereplőiről. A riportból megtudhattuk, hogy Csobot Adél álma volt Hegyes Bercivel együtt táncolni, Rubint Réka pedig nem tudná mással elképzelni a show-t, csakis Andrei Mangra oldalán, akinek az előző szériákban is szurkolt. Szente Vajk azt mondta, hogy már évek óta külső szemlélője a táncos produkcióknak, ezért lesz neki izgalmas belülről is megtapasztalni az ehhez kapcsolódó munkát. Juronics Tamás már zsűrizett korábban a kereskedelmi csatorna egyik sorozatában, és úgy gondolja, hogy ő - a szimpátián kívül - a szakmaiságot fogja képviselni, amellyel segíteni szeretne majd a laikus nézőknek a jó döntésekben. Kulcsár Edina el tudja viselni a kritikát, ha az építő jellegű, és tud belőle fejlődni, Facundo Arana pedig egy nem túl jó minőségű videóüzenetet küldött, amelyben elmondta, hogy valamilyen konstrukcióban ő is az idei show részese lesz. Ez még titok, de biztosan sok női szív fog megdobbanni, amint feltűnik majd a képernyőn a "Vad angyal" egykori sztárja. Erre azonban még kicsit várni kell, addig pedig ízlelgethetjük a parkettet felszántók teljes névsorát, valamint a zsűri összetételét is... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo_3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés show gondolatébresztő repost dwts világsztár dancing with the stars celebcunami bulvárriadó facundo arana


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9517905155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása