HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.08.09. 08:40 építészke

Kiderültek, kik táncolnak majd ősszel a TV2-n...

Tegnap délután még csak vártunk az esti bejelentésre, amely keretében a kisebb kereskedelmi csatorna egy külső helyszínen tartott sajtótájékoztatót annak kapcsán, hogy kik alkotják majd az őszi szezonban ismét elstartoló "Dancing with the Stars" csapatát. Természetesen, az esemény nem indult gördülékenyen, mert a meghirdetett 19.00-i időponttal szemben több, mint tízperces késéssel vette kezdetét a bemutató, amelynek eleje, a tükrös nyuszik tánca teljesen értelmezhetetlen produkció volt. Kiderült, hogy az idei szériát is Lékai-Kiss Ramóna (sajnos) és Stohl András (hurrá) vezetik majd, az online térben pedig ezúttal is Gelencsér Tímea fogja elkalauzolni az érdeklődőket. A versenyzők névsora szintén tartogatott meglepetéseket szép számmal: kiderült, hogy Kulcsár Edinát Bonyhádi Ferenc fogja táncba vinni, Vavra Bencét perdig Lissák Laura. Pap Dorci Sebesi Hunorral, Bárdosi Sanyi pedig Szőke Zsuzsival alkot majd egy párt. Zimány Lindának Bődi Dénes, Iván Bencének pedig Stana Alexandra taníthatja meg a tánc alapjait. Rubint Rékán és Andrei Mangrán, valamint Somhegyi Krisztiánon és Tóth Katicán kívül parkettre lép még ősszel Csobot Adél Hegyes Bercivel és Kökény Attila Mikes Annával. Utóbbi celebünk éppen szabadságát tölti, ezért csak videó-felvételről láthattuk őt. A megújult zsűri is tartogat meglepetéseket. erről később írunk majd... (A fotó internetes forrásból származik.)

dancing_with_the_stars_logo_3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő titok sajtótájékoztató repost dwts dancing with the stars celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr817904393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása