HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.06. 09:00 építészke

Íme, az idei táncrend...

Tegnap este a TV2 Play oldalán bemutatásra kerültek az idei táncolós show párosai, de ezt megelőzően Gelencsér Tímea készített riportokat a műsor háttérben meghúzódó, de fontos pozíciókat betöltő kollégáival. Ezt követően megérkezett Lékai-Kiss Ramóna is (teljesen indokolatlanul egy motorcsónak fedélzetén), majd a TV2 Csoport programigazgatója és vezérigazgatója mondott néhány mondatot. Ezekben (teljesen indokolatlanul) a konkurencia lett ekézve a nézettségi adatokat tekintve, ám az este igazi szenzációi csak ezután érkeztek. Kiderült, hogy Radics Gigi Baranya Dáviddal, T. Danny Lissák Laurával, Sydney van den Bosch pedig egy újonccal, Ádám Csabával fogja ropni a parketten. Simon Kornél Szőke Zsuzsát, Hunyadi Donatella Bödi Dénest, Marics Peti pedig Stana Alexandrát kapta partnerül. (Ismét bebizonyosodott, egyébként, hogy Lékai-Kiss Ramónának igencsak tetszk a ValMAr fiatal énekese, kicsit flörtöltek is egymással.) Király Linda Suti Andrással, Csuti Tóth Katicával, Eszenyi Enikő Hegyes Bercivel, Krausz Gábor pedig egy igazi nagyvaddal, Mikes Annával fog táncolni. (Igazak voltak, tehát, azok a pletykák, hogy a népszerű séf előrehaladott tárgyalásokat folytatott a produkcióval.) Arra a kérdésre pedig, hogy mindez mikortól lesz látható a képernyőn, a TV2 Csoport programigazgatója adta meg a választ korábban: október 14.

dancing_with_the_stars_logo_4.jpg

Kialakult az idei mezőny... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés exkluzív gondolatébresztő sajtótájékoztató repost dwts dancing with the stars celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1618208543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása