HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.11. 19:10 építészke

Megújul a "Sztárban sztár" zsűrije...

A legutóbbi "összeüléshez" képest alaposan megváltozott a TV2 népszerű műsorának ítészi gárdája. A show hivatalos Instagram oldalán nemrég jelent meg egy videó, amelyből kiderült, hogy a hamarosan új évaddal jelentkező produkció zsűriasztalánál hiába keresik a rajongók Köllő Babettet és Bereczki Zoltánt, mindketten hiányozni fognak az új szériából. Helyeiket Lékai-Kiss Ramóna és Makranczi Zalán veszi majd át. Mindkét színész megjelenésével lehet vitatkozni, de nem érdemes. A "Dancing with the Stars" háziasszonyának kötelező igent mondania minden megkeresésre, ez történt ebben az esetben is. Ennek ellenére, rögtönöző képességéről nem sok jó mondható el az előbb említett sorozat alapján, kérdés, hogy mennyire húzzák majd a többiek magukkal a felszabadult szórakoztatás hullámvasútjára felkapaszkodva. Rajtuk kívül, Kökény Attila és Papp Szabi már-már veteránnak számítanak a műsorban, nekik - vélhetően - nem lesz problémás a hamarosan startoló új évad sem. Azt még nem tudjuk, hogy a legutóbb Szabó Ádám győzelmével végződött erőltetett zenei menetnek kik lesznek az idei indulói, de - valószínűleg - hamarosan ez is kiderül majd... (A fotó internetes forrásból származik.)

sztarban_sztar_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő repost zsűri makranczi zalán sztárban sztár celebcunami bulvárriadó lékai kiss ramóna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10016810318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása