HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.12.22. 14:37 építészke

Jubileum a Madách-ban...

Ma este 400. alkalommal lesz látható a Erzsébet körúti teátrum színpadán a Mary Poppins. A legendás előadás több szereposztásban került a patinás színház világot jelentő deszkáira az elmúlt években, Bertit sem egyetlen színész alakította. Egyikük, Csonka András saját közösségi oldalán búcsúzott az egyik legismertebb karakterétől. Ahogy a posztjában megfogalmazta, izgalmas és szomorú is egyben ez a búcsú, egy kicsit belehalt a döntésébe, de büszke arra, hogy ezt gyávaság és halogatás nélkül meghozta. A pandémia előtt ő volt az utolsó Berti az akkori széria végén, és abban az időben még ő sem gondolta volna, hogy két teljes év szünet következik a hazai színjátszás világában. Lassan ötvenhét évesen amiatt is komolyan szorongana amiatt, hogy bírja-e fizikailag a megerőltető koreográfiát és táncszámokat. Köszöni mindenkinek a lehetőséget, Szirtes Tamásnak, a Madách Színház igazgatójának és Tihanyi Ákos koreográfus barátjának a hitet, a műszaki gárdának és a többi "láthatatlan" segítőnek azt a nem mindennapi munkát, amelyet estéről estére megtesznek az előadás sikeréért. Azért a sikerért, amely - várhatóan - még sok gyermek és felnőtt számára tesz felejthetetlenné néhány órát a mindennapi rohanásban... (A fotó internetes forrásból származik.)

csonka_andras_5.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés csonka andrás gondolatébresztő 400 jubileum repost madách színház mary poppins celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1716791896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása