HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.08.02. 09:16 építészke

Megszólalt Hosszú Katinka...

Az ismert sportoló a Magyarock Youtube-csatornájának adott interjút, amelyben először szólalt meg az őt ért támadások után. Elmondta, hogy hosszú pályafutása alatt már sok mindent megtapasztalt, és úgy gondolja, hogy a nézők vele szemben támasztott elvárásai miatt sokkal nehezebb feldolgoznia egy-egy kudarcot. Azt érzi, hogy az imidzse néha külön életet él tőle, és köszönőviszonyban sincs a valós lényével. Nagyon ritkán olvas sajtót, kommenteket pedig egyáltalán nem, így nem is szembesül a szélsőséges szurkolói megnyilvánulásokkal. Nehezen viseli az igazságtalanságot, a felgyülemlett stresszt pedig az úszással tudja levezetni, amelyet egészséges dolognak tart. Próbálja minden körülmények között kihozni magából a legtöbbet, amelyben segítségére van az, hogy pszichológiát is tanult korábban. Ezzel - egyébként - a későbbiekben is szeretne foglalkozni, mert úgy gondolja, hogy minden fejben dől el. Még nem szeretné abbahagyni az úszást - főleg egy ilyen rosszul sikerült olimpia után. Volt, aki megvédte Katinka teljesítményét a tokiói ötkarikás játékokkal összefüggésben, volt, aki pedig azt gondolta, hogy felesleges volt lejáratnia magát ezzel a felkészültséggel. Azzal azonban még a fanyalgók többsége is egyetért, hogy a korábbi eredményeit nem lehet figyelmen kívül hagyni... (A fotó internetes forrásból származik.)

hosszu_katinka.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: olimpia bejegyzés hosszú katinka gondolatébresztő teljesítmény nyilatkozat repost tokio2020 celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1516646994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása