HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.07.28. 09:00 építészke

Megszólalt Megyeri Csilla...

A Campus Fesztiválon történt incidense óta első alkalommal hallhattuk a történtekről beszélni az ismert influenszert, akit "Balázsék"-nak sikerült mikrofonvégre kapnia. Megyeri Csilla a beszélgetésben elmondta, hogyan is történt az az ominózus verekedés, mi volt a kiváltó oka, és mi köze neki az érintett hölgyhöz és párjához. Természetesen, az ő szemszögéből teljesen ártatlanul indult a szerencsétlen esemény, amely olyan csúnya véget ért, hogy a szeme alatt még mindig sokszínű monokli éktelenkedik. Ezért is nem nyilatkozott eddig sem a TV2-nek, sem az RTL-nek. Semmilyen tartozásról nincs szó az esettel kapcsolatban, az ügyet pedig jogi útra tereli, amelyhez már megtette a szükséges lépéseket. A Reddit-et - persze - ezúttal is lehordta a sárga földig, mert nem hiteles információk kerültek fel a felületre. Természetesen, azt gondoljuk, hogy ezúttal sem vegytisztán fekete és fehér a népszerű fesztiválon történt incidens, valahol félúton lehet az igazság, mint általában ilyen esetekben.

megyeri_csilla.jpg

Nyilatkozott a verekedésről Megyeri Csilla a Rádió 1-en... (Fotó: Internet)

 

Szólj hozzá!

Címkék: verekedés bejegyzés gondolatébresztő nyilatkozat repost campus fesztivál balázsék megyeri csilla celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9718180889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása