HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.07.29. 14:15 építészke

Vitray Tamás is értékelte Hosszú Katinka teljesítményét...

A Spirit FM "Beszóló" című interaktív közéleti műsorának volt vendége az ismert sportriporter. Az adásban Vitray Tamás úgy fogalmazott, hogy Hosszú Katinka méltatlan helyzetbe hozta saját magát, és méltatlan helyzetbe hozták őt a vezetői is. Biztosan mindenki tudta, hogy nincs felkészülve, hiszen ezt ebben a sportágban nem lehet nem tudni. Itt órával mérik a teljesítményt, az pedig halálpontosan megmondja, hogy egy sportoló hol tart a felkészülésében. Mint ismert, Katinka Tokióban nem úgy úszott a medencében, ahogy azt (majdnem) mindenki elvárta tőle, két döntőtől pedig vissza is lépett menet közben. A teljesítményét igencsak nagy népharag övezte a közösségi médiában, erre reagált nemrég - többek között - Krausz Gábor. Ő megvédte az Iron Lady-t, ahogy ezt tették más celebek, politikusok is. Vitray véleménye szintén az volt a műsorban, hogy Hosszú Katinka korábbi eredményeit nem írja felül jelenlegi teljesítménye. Ő - egyébként - nem vár 13 db magyar érmet az olimpián, hiszen rettenetesen magas idén a színvonal. Bízunk benne, hogy a televíziós legendának ebben a kinyilatkoztatásában nem lesz igaza... (A fotó internetes forrásból származik.)

vitray_tamas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény olimpia bejegyzés hosszú katinka gondolatébresztő vitray tamás felkészülés repost celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5216643042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása