HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.20. 19:21 építészke

Kerek születésnapot ünnepel Fecsó...

Éppen ma tölti be 40. életévét Szegedi Ferenc, aki sokak számára - többek között - onnan is ismerős lehet, hogy Vasvári Viviennel együtt 2018-ban ők lettek az RTL Klub őszének "Nyerő páros"-a. A nők körében igencsak népszerű üzletember nem bízta a véletlenre ezt a születésnapját sem, hiszen fiatal hölgyek gyűrűjében lépett át az újabb "X"-be pénteken éjjel Krausz Gábor "gasztronómiai birodalmában", a BRKLYN-ban. A fergeteges hangulatra - Fecsó saját közösségi felületére feltöltött képei alapján - nem lehetett panasz - ezt DR BRS neve is garantálta. A hölgykoszorú pedig ismét legálisan képzi az ünneplő apuka mindennapjait, hiszen tavaly szeptemberben jelentették be, hogy Viviennel elválnak közös útjaik. Nem sokkal később már "erősen" csajozott Fecsó, és úgy tűnik, hogy ezt a szokását megtartotta az azóta eltelt időszakban is. Természetesen, m is boldog születésnapot kívánunk neki... (A fotó forrása Szegedi Fecsó Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szegedi_fecso_40_eves_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap bejelentés rtl klub üzletember ünnep garancia boldogság hangulat bejegyzés fiatal véletlen oldal gasztronómia szokás csajozás ismerős panasz felület mindennap válás apuka hölgy forrás feltöltés legális birodalom népszerű időszak megtartás instagram kívánalom nyerő páros brklyn vasvári vivien krausz gábor dr brs szegedi ferenc


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2915419472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása