HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.05. 09:10 építészke

Külön utakon folytatja a luxusfeleség...

Sokáig úgy tűnt, hogy Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc kapcsolatát semmi sem rendítheti meg. Egy évvel ezelőtt, az RTL Klub "páros" játékában is tapasztalhatták a nézők, hogy nem hétköznapi életet élnek, de - konfliktusaikkal együtt - mégiscsak szeretik egymást. A fiatal feleség tegnap esti posztjából azonban az derül ki, hogy Fecsóval folytatott közös életét lezártnak tekinti, és kéri a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a döntését, és ne zaklassák őt ezzel kapcsolatban. Megpróbál - ebben a helyzetben is - embernek maradni, és azt tartja a legfontosabb feladatának jelenleg, hogy a megváltozott életfeltételeikből a gyermekei a lehető legkevesebbet vegyék észre. Nem is olyan régen még a balatonfüredi Anna-bálon jelentek meg együtt a férjével, ami előtt Fecsó az Instagram-on erőteljesen udvarolt modell-feleségének, hiszen azt írta, hogy azonnal beleszeretett a mosolyába, amikor megismerte. Nos, úgy tűnik, hogy ez a bizonyos mindent elsöprő szerelem egyoldalúvá vált, amelynek egyenes következménye lett a különköltözés. Talán, egyszer a sok-sok "miért"-re is fény derül majd... (A fotó forrása Vasvári Vivien Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

vasvari_vivien_vaik_a_ferjetol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt játék rtl klub sajtó gyerek modell döntés szerelem kapcsolat bejegyzés fiatal mosoly luxus szeretet tisztelet oldal tapasztalat házasság férj feleség válás helyzet zaklatás konfliktus forrás feladat munkatárs néző udvarol megismerkedés instagram vasvári vivien szegedi ferenc


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8215041998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása