HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.10. 18:47 építészke

Ne ülj be egy idegen autóba - kivéve, ha...

Hányszor hallottuk szüleinktől a címbéli tanácsot? A kivétel, persze, minden esetben erősíti a szabályt, ha pedig a volán mögött D. Tóth Kriszta invitál egy kis beszélgetés erejéig, érezd magad megtisztelve, és azonnal pattanj be az anyósülésre. Radics Gigi is hasonlóan tett nemrég, amelynek képi- és hanganyagát tegnap óta megtekintheti bárki a WMN magazin Youtube-csatornáján. Ahogy az ismert televíziós műsorvezető a posztban megfogalmazza, a fiatal énekesnő - gyakorlatilag - a szemünk láttára nőtt fel, miközben tehetségére már a tengerentúlon is felfigyeltek. A "Megasztár" hatodik szériáját 2012-ben, tizenhat évesen megnyerő Gigi az azóta eltelt időszakról is diskurál az autóban Krisztával, ahogy mondani szokták ilyenkor: "Meghallgatós a beszélgetés!" Tegye ezt mindenki, aki erre késztetést érez... (A fotó forrása az "Elviszlek magammal" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

radics_gigi_is_beult_d_toth_kriszta_autojaba.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó megasztár youtube műsorvezető autó szabály cím beszélgetés bejegyzés fiatal ülés televízió hivatalos csatorna tehetség tanács énekesnő forrás d tóth kriszta anyag győztes széria megtiszteltetés időszak diskurzus ismert megfogalmazás tengerentúl instagram radics gigi elviszlek magammal wmn magazin psozt


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9715217596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása