HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.10.08. 13:52 építészke

Végre az ismert színész is utastárs lett...

Az "Elviszlek magammal" legújabb részében Fenyő Ivánt autókáztatta meg bekamerázva D. Tóth Kriszta. Már az út elején kiderült, hogy gyermekkoruk ismerik egymást, mert a WMN magazin alapítójának édesanyja és a népszerű színész édesapja jó barátok voltak. Már abban a korban is szenvedélyes és zabolázatlan kisfiúnak tartotta D. Tóh Kriszta Fenyő Ivánt, aki elmondta, hogy ezt "leszabályozták" nála, ezért csak elég későn, 18-19 kora környékén kezdett el lázadni. Szeretné elérni, ha nem érdekelné őt az emberek véleménye, és jó úton is halad ebben az irányban. A 2007-es év sorsfordító volt a számára, mert, egyrészt, akkor szakított Jordán Adéllal, másrészt, akkor volt az az ittasan elkövetett közlekedési balesete, amely ébresztő pofonként hatott rá. Egy év múlva találkozott egy spirituális vezetővel, aki teljesen megváltoztatta addigi életét. Azt vallja, hogy minden ember vállalja önmagát, de ne ártson senkinek. Az út során elmesélt egy édesapjával kapcsolatos megható történetet, akit fontos tekintélyszemélynek tart az életében, és akinek meg akart - mindig is - felelni. Vannak olyan színházi rendezők, akik felkérésének szívesen tenne eleget, a filmezést pedig semmiképpen sem szeretné abbahagyni. Leginkább olyan szerepekre vágyik, amelyekben megmutathatná igazi tehetségét. Nem engedte el azt a vágyát sem, hogy szeretne családot alapítani, társat találni, de online társkeresőre mégsem regisztrálná saját magát, mert az nem illene hozzá. Aki még több információra éhes Fenyő Ivánnal kapcsolatban, nézze vissza a beszélgetést bármelyik erre alkalmas internetes felületen.

fenyo_ivan_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube beszélgetés bejegyzés gondolatébresztő d tóth kriszta repost fenyő iván elviszlek magammal celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5817954160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása