HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.01.13. 19:00 építészke

Boldog korszakát éli Krausz Gábor...

Palik Lászlóéknál járt nemrég megint az ismert séf, aki legutóbb 2022. novemberében volt a vendégük. Azóta sok minden történt vele, többek között az is, hogy 8 kilót fogyott a táncnak köszönhetően, de nemcsak emiatt jól érzi magát jelenleg a bőrében. Mostanában Ausztriában egy új magyar szállodalánc ételkínálatának kialakításán dolgozik, mint executive séf. Az elmúlt egy év számára vegyes volt, jól indult, a nyár nem telt felhőtlenül, de a vége csodás lett. A DWTS minden korábbi évadába hívták már a szerkesztők, de mindig nemet mondott a felkérésre. Most azonban elkezdett gondolkozni ezen, és Ördög Nóra győzte meg, hogy induljon el, hiszen nem volt veszíteni valója. Terápiaként is szolgált a műsor számára a válása miatt, és rendszert vitt az életébe. A legjobbkor találta meg őt a show, az ismert riporternek és csapatának pedig elmondta azt is, hogy Mikes Annával voltak komoly beszélgetései a napi 8 órát felölelő próbafolyamat közben. A válása utáni gyászfolyamatban - gyakorlatilag - saját magát sajnálta, és miután kialakultak a feltételek és az új körülmények, lassan lezárta ezt magában. A kislánya most már jól van, a nyár végén még nagy volt a bizonytalanság nála is. Palik László felvetésére Krausz Gábor azt is elmondta, hogy a húga már több, mint egy évtizede Tel Avivban él, így amikor kirobbant az izraeli-palesztin konfliktus, nagyon megijedt a család. 8-9 évvel ezelőtt ő is gondolkozott azon, hogy kiköltözik, de végül mégsem futamodott meg az akkori problémái elől, a mostani élethelyzetében pedig egyáltalán nem gondolkozott azon, hogy hasonlóan oldja meg az életét. Mikes Annával nem a műsor után alakult ki szorosabb kapcsolata, de azért nem vállalták fel ezt korábban, nehogy a széria alatt ezzel foglalkozzon megállás nélkül a bulvár. A döntő óta egyetlen tánclépést sem tett, viszont a karácsonyi menü elkezdte megtenni kevésbé jótékony hatását, amely a testsúlyán kezd visszaköszönni. Partnerének szokott főzni, aki szereti is azokat az ételeket, amelyeket a "Séfek séfe" egyik zsűritagja készít. Az idei évnek nagyon motiváltan néz elébe, hiszen komoly szakmai feladatok előtt áll, és jó apa is szeretne lenni. Jelenlegi tudása és tapasztalata alapján, nem zárja ki, hogy egyszer ismét apuka legyen, hiszen menő dolognak tartja ezt. Emellett, a szerencse fiának is tartja magát, és annak szintén örül, hogy kislánya és Mikes Anna között barátnői a viszony. Palik László azzal zárta a beszélgetést, hogy egy év múlva visszavárja, őt hogy majd akkor is elmondja, milyen év lett - végül is - számára 2024. 

krausz_gabor_2.jpg

Nagyon sok terve van 2024-re... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: interjú youtube bejegyzés gondolatébresztő repost séf krausz gábor celebcunami bulvárriadó palikék világa by manna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2518303445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása